Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους, ότι από σήμερα και ώρα 10.00 θα μπορούν να  προσέρχονται στο λογιστήριο της Ένωσης προκειμένου να εισπράξουν χρήματα που αφορούν έξοδα διαιτησιών μηνός Δεκεμβρίου, χρήματα από εκκαθαρίσεις αγώνων , αλλά και να  διεκπεραιώσουν τυχόν οφειλές τους.…

Ο Αετός Κορυδαλλού που το 0-2 του α’ ημιχρόνου από τηνμ Οδηγήτρια το μετέτρεψε σε 5-2 στην επανάληψη βρίσκεται με το ….ενάμιση πόδι στον τελικό της 10ης Φεβρουαρίου που θα γίνει και φέτος στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης . Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος στον Πειραϊκό χώρο.

Στον άλλο ημιτελικό η Χαραυγή με το 1-0 του Σαββάτου απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα . Όμως το Κερατσίνι παίζοντας αύριο στην έδρα του μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει αυτό την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που  θα τραβήξει την προσοχή των φίλων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου…

Το « έλα να δεις » έγινε την Κυριακή στο Πέραμα , μετά τη λήξη του  αγώνα του τοπικού Ολυμπιακού με τη Δάφνη Ταμπουρίων . Υπήρξαν  συμπλοκές μεταξύ παικτών με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σφούνος να γράψει τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα. Στις  συμπλοκές μετείχαν και  οπαδοί  που μπήκαν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο . Σε αγώνα Γ’ Κατηγορίας Πειραιά….

«Λερναία Ύδρα» η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα. Ένας φεύγει ,δυο νέοι βγαίνουν και το πιο σημαντικό για την ομάδα  είναι ότι παρέμεινε ο Βουτσινάς. Δεν εγκατέλειψε το καράβι ο Μιμίκος, όπως πίστευαν πολλοί….

«Επικίνδυνο » χαρακτήρισε τον διαιτητή Φωτιάδη για τον αγώνα με τον Πυθαγόρα ο πρόεδρος του Πολυκράτη Γιάννης Μιχάλαινας  και πρόσθεσε:« Δεν είναι μόνο ότι έκανε λάθη , αλλά δεν ξέρει στοιχειώδη πράγματα στο ποδόσφαιρο . Δεν τον θέλουμε ξανά σε αγώνα της ομάδας μας .»………

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Νίκος Μονέος, αδελφός του Θόδωρου , Β’ Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά . Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο ….

Πέθανε και κηδεύτηκε χθες στη Σαλαμίνα , ο πατέρας του παλαιού τερματοφύλακα του Αία Βασίλη Μαρούδη, Ιωάννης . Τα συλλυπητήρια μας ….