Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το απόγευμα θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Πειραιά , που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης . Πάνω από όλα σήμερα θέλουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο χωρίς παρατράγουδα και κάθε είδους προβλήματα …

***Από σήμερα τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους μπορούν να παραλαμβάνουν από την γραμματεία της Ένωσης και τις θυρίδες των σωματείων, φωτοαντίγραφο του υπό ψήφιση νέου Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Πειραιά το οποίο έχει εναρμονισθεί βάση του Σχεδίου που  απέστειλε η ΕΠΟ.

Όπως επίσης  το σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στις αλλαγές, και στις τροποποιήσεις που έχουν γίνει για να επιτευχθεί η εναρμόνιση….

***Τον Στέφανο Φαναρίτη θα τιμήσει η διοίκηση του Περαμαϊκού . Ο Μοσχατιώτης παράγοντας εκτός από την προσφορά του στο ποδόσφαιρο επιτελεί και κοινωνικό έργο   στον χώρο μας . Αυτά για όσους τον ξέρουν καλά . Για το θέμα αυτό όμως θα  επανέλθουμε …

***Η προχθεσινή γιορτή του Ατρομήτου Κερατσινίου ήλθε να αποδείξει ότι κάτι καινούργιο γίνεται φέτος στον σύλλογο . Ο σύλλογος αναδημιουργείται πάνω σε νέες βάσεις . Διαθέτει παρόν , αλλά και πολύ λαμπρό μέλλον….

***Σε πολύ καλούς κονφερασιέ εξελίσσονται οι Μιχάλης Μουσελής και Νίκος Παρασκευάκος που παρουσίασαν την κοπή της πίτας του ΑΟ Κορυδαλλού. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν παρουσιαστής   και στην εκδήλωση του Ατρόμητου Κερατσινίου μαζί με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Ανδρέα Φασάκη….

***Δυσφορία αισθάνθηκε μετά το τέλος του προχθεσινού  αγώνα βετεράνων στη Βούλα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νικαίας  Αντώνης Θωμόγλου που υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς . Μακάρι το παλικάρι  να ξεπεράσει γρήγορα τον κίνδυνο.Ο πρόεδρος των βετεράνων του Χατζηκυριακείου Δημήτρης Σαρρής εύχεται ταχεία ανάρρωση .…

***Το συμπέρασμα που βγαίνει  από τον ορισμό των διαιτητών στους ημιτελικούς του περασμένου Σαββάτου και τους σημερινούς , είναι ότι διαιτητής του τελικού θα είναι ο Ηλίας Σπάθας….