Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηστεφάνου: “Αφεντικό στην έδρα μας”

Published

on

Ο Τόλης Χατζηστεφάνου μίλησε για την προσπάθεια της ΔΙΑΝΑ να παραμείνει στην κατηγορία και το ρόλο που θα παίξει η έδρα σε αυτό, το ιδανικό κλίμα στην ομάδα μετά τον ερχομό των καινούργιων μετεγγραφικών αποκτημάτων και τους στόχους που θα πρέπει να τεθούν για την επόμενη χρονιά.
Η ΔΙΑΝΑ παίζει την Κυριακή το μεσημέρι στην έδρα της ( Β Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης) με την Ένωση Βοτανικού, σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για τους παίκτες του Γιάννη Χατζηράπτη. Στις ερωτήσεις μας ο Τόλης που πέτυχε 4 γκολ στον τελευταίο αγώνα του συλλόγου, υποστήριξε:

-Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα μετά και την έλευση των νέων παικτών;
-Το κλίμα στα αποδυτήρια θα έλεγα πως είναι άριστο. Πιστεύω επίσης ότι οι καινούργιοι παίκτες έχουν δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
-Στο προηγούμενο παιχνίδι σκόραρες 4 φορές και βοήθησες τη Διάνα να πάρει ένα τρίποντο χρήσιμο στη μάχη για την παραμονή. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε;
-Ναι.Νομίζω ότι η Διάνα στο τέλος θα παραμείνει στην κατηγορία και εύκολα μάλιστα. Έχουμε παίκτες και ομάδα με ποιότητα, ενώ και ο προπονητής μας δουλεύει σκληρά και καθημερινά για να πετύχουμε το σκοπό μας.
-Εφόσον η ομάδα μείνει στην κατηγορία, τι στόχους θα πρέπει να έχει για του χρόνου;
-Ο στόχος θα πρέπει ξεκάθαρα να είναι υψηλότερος. Πιστεύω πως με το χρόνο θα ανέβουμε σκαλοπάτια και θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ακόμη και την άνοδο.
-Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο της κατηγορίας γενικότερα;
-Το επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι αρκετά καλό. Υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, βέβαια όχι σε όλες τις ομάδες, όμως γενικά είναι ένα σκληρό και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
-Επόμενος αντίπαλος, Ένωση Βοτανικού.
-Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί και εκείνοι κυνηγούν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Εμείς όμως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και επιπλέον παίζουμε στην έδρα μας. Από εδώ και στο εξής οι αντίπαλοι δε θα έχουν καμία τύχη στην έδρα μας.

πηγή φωτο sportifico