Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ ο Παρασκευόπουλος και η Δόξα 3-0 την Αργυρούπολη

Published

on

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και με ηγέτη τον αισθητά βελτιωμένο, Ορφέα Παρασκευόπουλο, η Δόξα επικράτησε 3-0 της Αργυρούπολης στον Βύρωνα. Ο ταλαντούχος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, μοίρασε μία ασίστ και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Βύρωνα να πιάσει στην τέταρτη θέση τα Σούρμενα έχοντας 34 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον δέκατο ΓΣΑ.

Το σκορ άνοιξε νωρίς και συγκεκριμένα στο 11′ ο Κασσιανός με ωραίο κοντρόλ και σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Παρασκευόπουλου. Ο τελευταίος έχοντας την.. μπαγκέτα πέτυχε και το 2-0 αξιοποιώντας με κεφαλιά την μεταβίβαση του Χαλβατζή στο 14′. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 49′ πάλι από τον Παρασκευόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και πλάσαρε τον Λεβέντη που αρχικά είχε σταματήσει σε τετ α τετ τον Γκούγκα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘οράνιε’ πάλεψαν να μπουν στο παιχνίδι μετά το 25′, όμως ο Στράτος Βακερλής ήταν σε ετοιμότητα και τις δύο φορές. Επίσης, είδαν το ηγέτη τους στη μεσαία γραμμή, Γιώργο Υφαντή, να αποβάλλεται στο 65′ λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας για μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Σαμοΐλης Δ., Βασιλάκης Χ.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Ρόππας, Γκουντελίτσας, Κουντού, Κασσιανός (74′ Νομικός), Λιόνας, Γκούγκας, Παρασκευόπουλος (71′ Βιέννας), Πλούμης (61′ Γεωργουδάκης).

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος (73′ Παπαντωνάκης Ν.), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Χιόνης, Κωνσταντινίδης (56′ Ντούβλης), Αγγελόπουλος (46′ Ακογλάνης), Υφαντής, Δρακοντίδης, Κοκκινέλης, Λεβέντης Δ.Ι.