Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πολύτιμη νίκη για την Καισαριανή επί του Παραδείσου

Published

on

Πολύτιμη νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Γ.Σ. Καισαριανής το πρωί της Κυριακής στην έδρα του ενάντια στον Παράδεισο. Το ευρύ 4-1 χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Στην βαθμολογία, οι ‘κιτρινόμαυροι’ ανέβηκαν έβδομοι έχοντας 28 βαθμούς, ένα βαθμό περισσότερο από το όγδοο συγκρότημα του Αμαρουσίου.

Το 1-0 πραγματοποίησε ο Χρυσικός μέσα από την μικρή περιοχή στο 23′ ύστερα από ωραία προσπάθεια του Χρυσοχόου. Ο δεύτερος από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 2-0 του 57′ με μονοκόμματο σουτ έπειτα από σέντρα του Βενέτη. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε η μείωση των ‘κυανέρυθρων’ από κεφαλιά του Οντιάμπο σε κόρνερ του Γιώργου Καραλή, όμως στο 82′ ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον και στο 87′ ο Μπαμπάτσικος πρόλαβε τον Αλαφούζο για να κλειδώσει την υπόθεση νίκη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μποτσιβάλης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Διαιτητές: Αλάμπεης Γ., Γουρέλης Π., Τζίκας Ε.

Καισαριανή (Ανδρέας Μηλιάς): Καψάλης, Μηλιάς (66′ Μελιγκώνης), Βενέτης, Αϊβάζης, Γάκης, Ντούνης, Αρναρέλλης, Κοτρώτσος, Χρυσικός (46′ Μπαμπάτσικος), Μποτσιβάλης, Χρυσοχόου (88′ Μπεκατώρος).

Παράδεισος (Αντώνης Τζένης): Αλαφούζος, Μότσιος, Μουγιακάκος, Μιχαηλίδης, Στούλης (30′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Λεφάκης (85′ Ταζές), Πέτρουλας, Χαβενετίδης, Πέτας, Καραλής Γ. (54′ Καραλής Ν.), Οντιάμπο.