Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Απάντηση Μουσελή προς όλους…

Published

on

Σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου Μιχάλης Μουσελής μας είπε: «Να ξεκινήσουμε από τα του οίκου μας.  Σχετικά με την ενημέρωση που είχαμε μέσω του τύπου από, αρχικά στεναχωρηθήκαμε που εν αγνοία μας διαβάσαμε τις δηλώσεις του προπονητή μας Γιάννη Κυπραίο, τον οποίο θεωρούμε πάνω από όλα φίλος μας. Ας  αναλογιστεί ο προπονητής μας αν έχει ευθύνη και κείνος για τη σημερινή κατάσταση που είναι η ομάδα. Εμείς σαν διοίκηση αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για το όποιο αποτέλεσμα και φταίμε μόνο εμείς, γιατί ανεχτήκαμε τις εμμονές που είχε σε κάποιους παίκτες. Και τις τρεις φορές που δήλωσε παραίτηση δεν την κάναμε δεκτή, αλλά αν  εκείνος θέλει μπορεί και από σήμερα τον αποδεσμεύσουμε και είναι να είναι ελεύθερος . η  ομάδα θα χτιστεί και του χρόνου με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες συν κάποια παιδιά από το εφηβικό.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα σας, σχετικά με την απόφαση της ένστασης που έχουμε υποβάλει, αν και δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενα του φίλου  Σωκράτη, τον  ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί μας επιβεβαιώνει ότι έχει προαποφασιστεί το αποτέλεσμα πριν την πραγματική εκδίκαση της ένστασής μας, η οποία στηρίζεται σε δύο σκέλη και όχι σε ένα. Τώρα όσο αφορά αν θέλει δικηγόρο ο Ανούστης, ας εκδικάσει την ένσταση μας ο Πτερνέας. Έτσι και αλλιώς ο Πτερνέας επικράτησε στην ΕΠΟ του Ανούστη .

Τέλος, όσο αφορά ένα τηλεφώνημα που έγινε από πρόεδρο ομάδας Γ΄ Εθνικής πειραϊκής ομάδας, προς τον κύριο Ανούστη «Έλα Αντώνη θα σου στείλω το Βασίλη να κάτσει στον πάγκο με το Χατζηκυριάκειο», πράμα το οποίο και έγινε, θέλω να πω ότι αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, γιατί έτυχε να ακούσω και εγώ το τηλεφώνημα. Κορώνα ο διαιτητής Βασίλη».

*Η διοίκηση της ΑΕ Χατζηκυριακείου συγχαίρει το διαιτητή Φιλακούρη για την διαιτησία του στον αγώνα με τον ΑΟΑΔ, καθώς μαζί με τους Βλαντή και Τζίκα ήταν οι τρεις καλύτερες διαιτησίες που είχε φέτος η ομάδα ανεξάρτητα ήττας.