Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Ήφαιστος Περιστερίου 2-1

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Ηλιούπολη στον αγώνα με τον Ήφαιστο Περιστερίου επικρατώντας με 2-1. Ο ιστορικός συλλογος που σκαρφάλωσε στην 9η θέση έχοντας 32 βαθμούς, έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη και κατάφερε να την πάρει. Από την άλλη, ο Ήφαιστος έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του με παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στην αρχή της σεζόν πάλεψε το ματς όμως δεν τα κατάφερε μένοντας στην 5η θέση μαζί με το Χαϊδάρι.

Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατα και στο 26′ προηγήθηκαν με σουτ του Σκούρα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε μετά από 9′ με τον Ζαφειράτο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στην επανάληψη, ο Ήλιος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 68′ ο Γεμιστός είχε δοκάρι μετά από φάουλ. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87′ με τον Γκίκα με προβολή να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Να σημειωθεί ότι ο Ήφαιστος στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού ο Τζαβάρας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (56′ Γκίκα), Γεμιστός, Γάγγος, Ορφανός (87′ Κουκιάς).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Κωτσαδάμ, Γιαννούλας, Σφίχτης, Τζαβάρας, Ντάτσης, Ζήκος, Μαυρομάτης, Ζαφειράτος (57′ Παναγιωτόπουλος), Ζώγκος (73′ Βλασσόπουλος), Καλαϊτζής (55′ Μπουλούκος), Ρόσι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply