Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μικρασιατικός «βούλιαξε» περισσότερο την Νέα Ιωνία

Published

on

Μετά από σπουδαία εμφάνιση και παρά το φτωχό σκορ, ο Μικρασιατικός επικράτησε 1-0 της Νέας Ιωνίας στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’.

Οι γηπεδούχοι είχαν το “πάνω χέρι” σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά χρειάστηκαν εβδομήντα ολόκληρα λεπτά για να μετουσιώσουν σε τέρμα την κυριαρχία τους. Συγκεκριμένα, ο Κρασσάς μετά από κόρνερ του Αντώνη Κολοβού εκτέλεσε από κοντά τον Κώνστα σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Στο 30′ ο Ντατής είχε παραβιάσει και αυτός την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 53′ και 65′.

Στο 77′ ο Κώστας Βογατσάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην εκπνοή του ματς η ομάδα του λίγο έλειψε να “κλέψει” το  παιχνίδι, όταν ο Μιχαλάρης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δωριάδη που απέκρουσε, με την μπάλα να καταλήγει εν συνεχεία στο δοκάρι.

Διαιτητές: Σύψας, Τσολακίδης, Δεληθοδωρής.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Μεσσίνι, Κουλίρα, Κολοβός Ηλ., Κραψίτης, Παούρης (68′ Ψαραδέλης), Ντατής (52′ Κρασσάς), Κολοβός Αντ., Καρατζάς (46′ Πετρίτσης).

Ν. Ιωνία (Ιωάννης Μαγγίνας): Κώνστας, Χρούσης (77′ Βογάτσας Β.), Καψιόχας, Φερεντίνος, Παπακουνάδης, Βιδισίτα, Κουτσιούμπας (81′ Νταϊφώτης), Βογατσάς Κ., Νησαριώτης, Ζυγούρης, Μιχαλάρης (75′ Γεωργόπουλος).