Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

” Ντόπα” στο Χαϊδάρι ενόψει Πανερυθραϊκού

Τονωτική ένεση με χρήμα και λόγια απο τη διοίκηση

Published

on

Τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές είχε η διοίκηση του Χαϊδαρίου που βρέθηκε σύσσωμη στην προπόνηση της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανερυθραϊκό

Πριν την έναρξη της προπόνησης, στους παίκτες μίλησαν ο πρόεδρος κ. Λάμπρου, ο αντιπρόεδρος κ. Κρέστας και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Μπαλοδήμας και Σαραντίδης ενώ ακολούθησαν και πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές.

Κατέστη σαφές σε όλους ότι το Δ.Σ είναι στο πλευρό τους, πιστεύει στην αγωνιστική τους αξία και ότι όλοι πιστεύουν ότι η “κοιλιά” των τελευταίων αγώνων έχει περάσει. Ταυτόχρονα όμως, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να γνωρίζουν ότι κρίνονται κάθε Κυριακή και ότι, όπως και η διοίκηση είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, έτσι κι αυτοί πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί και με μοναδικό στόχο τη διάκριση.

Ο κ. Δέδες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραϊκό θα διεξαχθεί στο “Τ. Χαραλαμπίδης” την Κυριακή στις 3:00 μ.μ., είναι κομβικής σημασίας για το Χαϊδάρι και το αποτέλεσμά του θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας στη συνέχεια. Δεν υπάρχει πλέον το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών και η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στους χαϊδαριώτες φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στους παίχτες μας στον πολύ κρίσιμο αυτό αγώνα.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply