Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βήμα παραμονής στο Περιστέρι για το Καματερό

Published

on

Σε ένα μέτριο παιχνίδι το Καματερό επικράτησε 2-0 του Ηφαίστου στο Περιστέρι. Οι ‘νερατζούρι’ έχοντας πρωταγωνιστή τον Βασιλείου πήραν μία ακόμη σημαντική νίκη και φτάνουν κοντά στην παραμονή, καθώς αριθμούν 39 βαθμούς στην έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ ήταν νευρικοί, δεν ήταν σε καλή μέρα και μοιραία υποχώρησαν έκτοι έχοντας 40 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και στο 3′ ο Περτσάς έχοντας σύμμαχο το δοκάρι απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Βασιλείου. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία ένα λεπτό αργότερο με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ακολούθησε ένα νεκρό διάστημα μέχρι το 32′, όταν ο Καλαϊτζής φαίνεται να ανατρέπεται από τον Τσιριγώτη εντός περιοχής, όμως ο Σύψας είχε άλλη άποψη. Στην εξέλιξη της φάσης, ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε την μπάλα και έχασε καλή ευκαιρία από πλάγια θέση για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, σεφτέ στα γκολ έκανε το Καματερό στο 38′ ύστερα από φάουλ του Βασιλείου και εντυπωσιακό αυτογκόλ με κεφαλιά από τον Παπαευθυμίου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πεσμένος και το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου φαινόταν ευχαριστημένο με το 1-0. Στο 72′ ο Σπυρόπουλος τροφοδότησε τον Μποζά και ο νεαρός ανατράπηκε από τον Περτσά. Ο Σύψας έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον έμπειρο πορτιέρο. Έτσι, ο Βασιλείου ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε ψύχραιμα το τελικό 2-0. Ο βραχύσωμος φορ παραλίγο να φτάσει στο χατ-τρικ στο 78′, αλλά από πλεονεκτική θέση δεν αξιοποίησε το γύρισμα του Σπυρόπουλου. Τέλος, ο Παπαευθυμίου μπήκε στην περιοχή στο 90′ έπειτα από ασίστ του Ζώγκου, όμως το τελείωμα του ήταν φιλόδοξο και δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Τσαλίκης Ε., Νιδριώτης Μ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Γιαννούλας, Σφίχτης, Ντάτσης, Παπαγιάννη (46′ Παπαγεωργίου), Ζήκος, Καλαϊτζής (79′ Σκορδιαλός), Τζαβάρας (83′ Τομάρας), Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου, Ζώγκος.

Καματερό (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Τρακόσης, Αναστασιάδης (84′ Παναγιωτόπουλος), Μπούγιας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Μποζάς (73′ Παπαϊωάννου), Κοντόσταυλος (65′ Σπυρόπουλος), Αθανασόπουλος, Βασιλείου, Λέκκας.