Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για την πρόταση που ετοιμάζεται να περάσει η ΕΠΟ βάσει της οποία οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θα « απελευθερώνονται » από τα σωματεία τους αφού θα υπάρχουν δελτία ορισμένου χρόνου, είχαμε  γράψει εδώ και αρκετούς μήνες . Λέγεται ότι αυτό θα ισχύσει, αν εγκριθεί, από την 1η Ιουλίου .  Οι αντιδράσεις βέβαια είναι τεράστιες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν που ήταν σε τραγική κατάσταση , θα δεχτεί την «χαριστική βολή». Τα σωματεία θα πρέπει κάθε χρόνο να ανανεώνουν όλα τα δελτία των αθλητών τους από ηλικίας 11 ετών και άνω καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο.  Οι ομάδες λοιπόν θα είναι οι μεγάλες χαμένες . Αντίθετα οι μεγάλοι κερδισμένοι θα είναι η ΕΠΟ που θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδα της από κάθε ανανέωση και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που θα υπογράφουν δελτία μικρής χρονικής διάρκεια με χαμηλό παράβολο (και όχι όπως ισχύει σήμερα)   και δεν θα είναι δέσμιοι των σωματείων .Είναι όμως εφικτό για να ισχύσει κάτι τέτοιο σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;  Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο τα «λουκέτα» στις ομάδες θα είναι πολλά .Ας επικρατήσει τουλάχιστον τώρα η λογική προς όφελος του αθλητισμού και όχι της …τσέπης κάποιων….

Μέχρι  τώρα ξέραμε ότι ο ΑΟ Καραβάς « ψάρευε» από το πανέμορφο νησί της Σύρου μόνο παίκτες. Τώρα πάει για μεγάλη « μπάζα» , όπως φαίνεται. Λέγεται πως άνθρωπος του Πειραϊκού συλλόγου ήλθε σε   επαφή με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολο. Τώρα , αν είναι για συνεργασία των δυο συλλόγων ή για «μεταγραφή» του Συριανού επιχειρηματία στα διοικητικά του Καραβά , θα σας γελάσω. Ο καιρός θα δείξει…

Την μητέρα τους , το πιο ιερό πλάσμα σε αυτόν τον κόσμο έχασαν τις τελευταίες μέρες ο αγαπητός φίλος και συνάδελφος Ευτύχης Μαθιουδάκης και ο επίσης σπουδαίος φίλος πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος. Τα ειλικρινή μας  συλλυπητήρια. Τον Αλέξη συλλυπείται μέσω της στήλης ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης…..

Με την εφαρμογή της θερινής ώρας από τα ξημερώματα της Κυριακής  οι δείκτες των ρολογιών στις 03:00 θα πρέπει να δείξουν 04:00, οπότε όλοι οι συμμετέχοντες στους Κυριακάτικους αγώνες(Διαιτητές, παρατηρητές, ιατροί, αθλητές, παράγοντες κλπ.) θα πρέπει να δείξουν την δέουσα προσοχή…..