Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Πεύκη 2-0

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Ηλιούπολη που επικράτησε με 2-0 της Πεύκης φτάνοντας τους 41 βαθμούς και την 8η θέση τον Ήφαιστο Περιστερίου. Το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάνη έδειξε περισσότερη θέληση για τους τρεις βαθμούς και κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων παρέμεινε σε δύσκολη θέση όντας στην 12η θέση μαζί με το Χαλάνδρι. Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ 30′ με κεφαλιά του Σκούρα μετά από φάουλ του Συμεωνίδη. Στο 75 ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής, αφού ωραίο βολ πλανέ έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ του Ζουμπουνέλη, ο Συμεωνίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Τικταπανίδης, Θάνος (84′ Κουκιάς), Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (63′ Γκικα) Γεμιστός (76′ Καρύδης), Ορφανός, Γάγγος.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης):Σαϊτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης, Ζαφειράκης, Μπουρας (69′ Βαφειάδης), Ρούμπος, Βλάχος, Παστελλόπουλος (54′ Πετράκης Δ.)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply