Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα των βετεράνων  Πειραιά

Published

on

Την  επόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά θα συμμετάσχει ενεργά στην αιμοδοσία που διοργανώνει από κοινού με την ΕΠΣΠ .

*Την Δευτέρα 20/4 οι Παλαίμαχοι του Πειραιά θα μετάσχουν σε αγώνα με τους βετεράνους  του Αιγάλεω που θα γίνει στο ΕΑΚ Αιγάλεω  για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέξη Κωνσταντάρα ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας . Οι βετεράνοι του Πειραιά θα ενισχύσουν την συγκεκριμένη προσπάθεια . Τόσο μέσω του ταμείου Αλληλοβοηθείας  όσο και κάθε ομάδα παλαιμάχων  ξεχωριστά .

*Στον αγώνα των βετεράνων του ΑΠΟ Κερατσινίου και του Ολυμπιακού Πειραιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κερατσινίου  παραβρέθηκε αντιπροσωπείας της Ένωσης Συνδέσμων με επικεφαλή τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα , ο οποίος  συγχαίρει τους Κερατσινιώτες για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία τους .

*Ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 11/4 το Κύπελλο παλαιμάχων Πειραιά με τη συμμετοχή 18 ομάδων που έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους .

*Όπως  ενημέρωσε η «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π» με απόφαση του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα Πρωταθλήματος «Ολυμπιακός – Καλλονή » όπου πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενηθούν και οι παλαίμαχοι της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934020154.