Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Σπάθα, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Χολέβα και τον Διευθυντή των γραφείων της Ένωσης κ. Παναγιώτη Νταλάκο παραβρέθηκε  στον  φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων ΑΠΟ Κερατσινίου και Ολυμπιακού και πρόσφερε  τρόφιμα εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Πειραιά  και όλων των σωματείων της. Η Ε.Π.Σ. Πειραιά είναι πάντα κοντά σε τέτοιες ενέργειες και χαιρετίζει τα δύο σωματεία για την προσπάθειά τους. Να σημειώσουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση « Αλληλεγγύη Πειραιά» σε όλους τους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων οι φίλαθλοι αντί για εισιτηρίου θα μπορούν να αφήνουν στην είσοδο των γηπέδων τρόφιμα . Θα ακολουθήσει την επόμενη Τετάρτη η αιμοδοσία στα γραφεία της ΕΠΣΠ με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά  και της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά . Σε αυτές τις σημαντικές προσπάθειες επιβάλλεται να συμμετάσχουμε όλοι…..

Ένσταση υπέβαλε η Ένωση Α.Α. Ρέντη για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Αμπελακιακού  Θεολόγου Ραπτόπουλου στον μεταξύ τους  αγώνα. Η ιστορία έχει ως εξής.  Ο τελευταίος μετά το παιχνίδι της ομάδας του με την Χαλκηδόνα  σύμφωνα με το Φ.Α. είπε στον βοηθό Κοντιζά « είσαι ο χειρότερος βοηθός που έχω δει ». Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΠ την φράση αυτή , δεν την θεώρησε ούτε βρισιά , αλλά ούτε και ανάρμοστη συμπεριφορά και δεν τιμώρησε τον παίκτη. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Αμπελακιακός τον έβαλε να παίξει το περασμένο Σάββατο .Ο σύλλογος του Ρέντη θεώρησε ότι από την στιγμή που γράφτηκε ο Ραπτόπουλος στο φύλλο αγώνα θα έπρεπε να τιμωρηθεί . Τον λόγο έχει πλέον η Πειθαρχική….

«Ποντικοί» μπήκαν προχθές βράδυ στις αποθήκες του γηπέδου Νικαίας και πήραν αρκετές μπάλες ( ολοκαίνουργιες)  αλλά και αθλητικό υλικό των σωματείων Δόξας Πειραιά και Σπίθας Νίκαιας …

Σήμερα και ώρα 18:00 έως 20:00 συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή « Ερασιτέχνες στα γήπεδα»
με καλεσμένο τον Βετεράνο Ποδοσφαιριστή της Αθλητικής Ένωσης ΧΑΤΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ κ. Ιάκωβο Σιγάλα που θα μιλήσουν για όλους και για όλα .Με πολύ Ρεπορτάζ, πολλά παρελκόμενα και όχι μόνο.Μια Εκπομπή που αξίζει να συντονιστούμε όλοι για να την ακούσουμε.…

Σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο παλαιός συνεργάτης της στήλης και φίλος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  Νίκος Νάτσος . Την επέμβαση θα κάνει ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας Γιώργος Λεφάκης , ένας σπουδαίος επιστήμονας και άνθρωπος στον οποίο ο Νίκος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη . Ο γιατρός είναι γιος του αείμνηστου Μιχάλη Λεφάκη που έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του 1990….