Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να προσέχει τους ορισμούς των διαιτητών των αγώνων του Σαββατοκύριακου, κάτι το οποίο βέβαια  δεν είναι και τόσο  εύκολο λόγω των ευθυγραμμίσεων. Δεν γίνεται όμως σε έναν κρίσιμο αγώνα να ορίζεται αξιολογημένος διαιτητής Football League ενώ σε ένα άλλο , αντίστοιχης σημασίας να ορίζεται νέος και μη αξιολογημένος διαιτητής, ο οποίος μπορεί μεν να είναι ικανός  αλλά  δημιουργούνται σχόλια ως προς τη σκέψη της Επιτροπής. Και αυτό συνέβη την εβδομάδα που πέρασε….

Αύριο στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου γίνεται η συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου . Χθες έγιναν γνωστά και τα ονόματα των μελών της πολλά από τα οποία είναι πρώην πρόεδροι και γενικά σημαντικά  στελέχη προηγουμένων διοικήσεων. Ο ιστορικός σύλλογος  θεωρώ ότι  χρειάζεται ηρεμία για να βρει και πάλι τον δρόμο του χωρίς κόντρες και διενέξεις . Και σε αυτό νομίζω ότι χρειάζονται και μπορούν να βοηθήσουν όλοι. Από όπου κι αν προέρχονται  Η στήλη πάντως είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να εκφράσει την άποψη του …

Ικανοποιημένος από την φιλοξενία της Ένωσης Θύελλας  Αχιλλέα Κορυδαλλού ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Νίκαιας Βασίλης Τσιτούρας . « Εκεί στον Κορυδαλλό ξέρουν από φιλοξενία » μας είπε και πρόσθεσε:

«Μετά  τον Αετό  και η Ένωση  Θύελλας Αχιλλέας ,μας φιλοξένησε με μοναδικό τρόπο…τόσο η διοίκηση ,οι φίλαθλοι της όσο και οι ποδοσφαιριστές της.. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον γενικό αρχηγό της ομάδας ,κ. Νίκο  Καλογερόπουλο που ήταν συνεχώς δίπλα μας  για να μην μας λείψει τίποτα.

Επίσης  συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα ( Μιχελής , Χαλβατζάκος, Θεολογίτης) για την άριστη απόδοση τους…

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον αυχένα  υποβλήθηκε η Γενική Γραμματέας και ταμίας του Ατρόμητου Κερατσινίου Μαίρη Μπαλαφούτη στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας .

Ο σύζυγος της και πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Μπαλαφούτης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον διακεκριμένο Νευροχειρουργό Σάββα Λυπηρίδη τον βοηθό του και γιατρό του συλλόγου Ιωσήφ Αναστασιάδη και τον αναισθησιολόγο Γεώργιο Φραγκιαδάκη για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του.

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στέλνουν μέσω της στήλης η διοίκηση του Ατρομήτου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ με επικεφαλή τον Τάκη Σπυρόπουλο. Περαστικά και από μας στην κυρία Μαίρη…