Connect with us

Uncategorized

Ένα και καλό για την Γλυφάδα στη Μαγούλα

Άτυχος ο Αστέρας Μαγούλας

Published

on

Με κεφαλιά του 24χρονου Παναγιώτη Καραχάλιου(φωτό) ο ΑΟ Γλυφάδας επικράτησε στην Ελευσίνα του Αστέρα Μαγούλας 1-0.

Οι παίκτες του Στέλιου Βογιατζή δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν γκολ. Έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Γκουλή με αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήραν το πρώτο τους τρίποντο.

Στο 25′ ο Μανίκας πήρε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Παγούδη αλλά δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος με κεφαλιά σημείωσε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 52′ ο Μανίκας έδωσε στον Λάμπρου σούταρε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Μανίκα δεν βρήκε στόχο. Στην συνέχεια 59′ ο Οξύζογλου μπήκε στην καρδιά της άμυνας της Γλυφάδας αλλά το σούτ έφυγε πάνω απο τα δοκάρια του Παγούδη.

Διαιτητής Τσαμούρης Βοηθοί: Χαλβατζάκος(Πειραιά),Πετρίδης(Χίου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Στέλιος Βογιατζής): Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Τσούπρος, Κολοβός, Μαρής(71′ Μπούγιας),Κονέ, Σωτήρχος, Καλογρίδης(78’Σιακαβάρας), Μανίκας, Οξύζογλου(82’Εβερετ).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑ(προπονητής Νίκος Γκουλής): Παγούδης, Παπαδήμας, Αγκιρίμπα, Τσιάτσιος, Καζάτζης, Κάμπας(83’Ταραλίδης), Κολοτούρος, Καραχάλιος(76’Τζωρμπατζάκης), Τσαμουρλίδης, Παραράς, Φέτσης(62’Τσούτσης).

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply