Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δωρεάν είσοδος με Ειρήνη Πετρούπολης και πολλές εκπλήξεις από Ιερόθεο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι το Σάββατο στο παιχνίδι με την Ειρήνη Πετρούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα κληρωθούν δώρα . Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η διοίκηση  του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει τα εξής:
1) Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ειρήνη Πετρούπολης που θα γίνει στην Χωράφα, η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

2) Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου καλεί όλο τον κόσμο του Περιστεριώτικου ποδοσφαίρου το Σάββατο 9 Απριλίου να δώσει το παρών στο γήπεδο αμέσως μετά το ματς με την Ειρήνη Πετρούπολης και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Β’ όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το μέλλον του συλλόγου, δηλαδή τα παιδιά που συγκροτούν τα τμήματα υποδομής θα δώσουν το παρών ενώ θα μοιραστούν αρκετά δώρα τόσο σε εκείνα (μπαλόνια, και μπλουζάκια) όσο και στον κόσμο ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει υπέροχα δώρα μέσω κλήρωσης που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης. Οι νικητές θα είναι εκείνοι που θα ακούσουν από τα μεγάφωνα του γηπέδου τον αριθμό από το απόκομμα του αντίστοιχου λαχνού που θα τους δοθεί κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.