Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μικρασιατικός-Ήφαιστος Περιστερίου 1-0

Published

on

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Μικρασιατικός ο οποίος χάρις σε γκολ του Γιάννη Βουτυρά με κεφαλιά μετά από ασίστ του Αντώνη Κολοβού επικράτησε με 1-0 του Ήφαιστου Περιστερίου. Το ματς ήταν αδιάφορο με τις δυο ομάδες να έχουν πετύχει το στόχο της παραμονής εδώ και αρκετό καιρό, και τους προπονητές να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Στο 75′ οι κόκκινοι είχαν δοκάρι με τον Ζαφειράτο. Με τη νίκη αυτή ο Μικρασιατικός έφτασε τους 47 βαθμούς όντας στην 3η θέση, ενώ ο Ήφαιστος παρέμεινε στην 8η θέση μαζι με την Ηλιούπολη έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Ήλιο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Δωριάδης, Φραγκής, Ζαχαρόπουλος (46′ Πετρίτσης), Μεσίνι, Κουλίρα, Κολοβός Η., Νταντής (41′ λ.τρ. Κραψίτης), Βουτυράς Ι., Καρατζάς (65′ Κρασσάς), Κολοβός Α., Ψαραδέλης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Περτσάς, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσης, Ζήκος, Ζαφειράτος, Παπαγιάννι, Ρώσι, Μπότης (65΄Ζωγκος), Παπαευθυμίου (75′ Καλαντζής (85′ λ.τρ. Μαυρομάτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply