Connect with us

stoplekto

Επιστροφή στις νίκες για τα Πετράλωνα κόντρα στον Φοίνικα

Published

on

Επιστροφή στις επιτυχίες για τα Πετράλωνα μετά την ήττα στην Χρυσούπολη από την Άμιλλα. Το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη επικράτησε εύκολα 3-1 του Φοίνικα στο Ρουφ και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου έχοντας 53 πόντους στην τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες ήταν σε κακή μέρα και έπεσαν έκτοι παραμένοντας στους 38 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Μαρτέκας, ο οποίος πέρα των δύο γκολ, απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και είχαν δύο δοκάρια στο 3′ και 6′ με τους Μουρίκη και Μαρτέκα αντίστοιχα. Όμως, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Πετρόπουλος με γλυκιά λόμπα πλάσαρε τον Συρίγο για το 1-0 των ‘ερυθρόλευκων’ στο 9′. Η απάντηση των Πετραλώνων ήρθε καθυστερημένα και με λίγη δόση τύχης στο 41′ ύστερα από ένα φάουλ του Γεωργακόπουλου στην σέντρα και κακό υπολογισμό του Μυλωνά. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους ‘κυανέρυθρους’, με αποτέλεσμα ο Μαρτέκας να βρει δίχτυα δις πριν το ημίχρονο (45′-46′) και να γράψει το τελικό 3-1 μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας τους συνδυασμούς των συμπαικτών του.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Σταυρόγλου Δ., Αραβίδης Γ.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κοντής, Αγγελακόπουλος (87′ Καλλιώρας), Γεωργακόπουλος, Παπαδάκης, Λάππας, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης (46′ Σταύρου), Μαρτέκας, Μουρίκης (77′ Μάρος), Κυφωνίδης.

Φοίνικας (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μυλωνάς, Νάτσης (58′ Μίχος), Κόρδας, Λάσκαρης, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης, Κώτσο (77′ Κολοκοτρώνης), Πετρόπουλος, Γουδέλης, Μπαϊραμπάς (58′ Γιάννης).