Connect with us

Uncategorized

Ο Άγιαξ υπέταξε το Αιγάλεω με 3-0

Δύο γκολ ο Χαλίλι

Published

on

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αίαντας, ο οποίος διέσυρε με 3-0 το Αιγάλεω και πέρασε μόνο πρώτος στη κορυφή του 8ου ομίλου, εκμεταλλευόμενος με το καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα του Ελπιδοφόρου. Με αυτή τη νίκη η ομάδα από το Ταύρο παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13′ λίγο έλειψε να προηγηθούν στο σκορ, όταν το φάουλ του Τσιρογιάννη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσαιλάκη. Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα εξακολούθησαν να πιέζουν, όμως βρήκαν απέναντι τους μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Συγκεκριμένα στο 26′ έγινε λάθος συνεννόηση ανάμεσα στο Παπαδόπουλου και το Βούλγαρη, με το πρώτο να γυρνάει πίσω τη μπάλα και να την στέλνει άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του και να γίνεται το 1-0.

Στο β’ μέρος το Αιγάλεω βγήκε από τα αποδυτήρια με στόχο να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, όμως το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου είχε αντίθετη άποψη. Συγκεκριμένα στο 53′ μετά από άριστη αντεπίθεση, ο Ρούσσης σέρβιρε στο Χαλίλι και ο τελευταίος αφού πέρασε το Βούλγαρη έγραψε το 2-0. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι ”μπλε” τι είχε συμβεί δέχτηκαν και τρίτο τέρμα στο 60′, όταν ο Πέττας βρήκε με βαθειά μπαλιά το Χαλίλι με το τελευταίο να περνάει τη μπάλα πάνω από το Βούλγαρη και να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Στη συνέχεια οι ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Άγιαξ να πανηγυρίζει μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Τη συνάντηση διηύθυνε ο Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Τσιμίκο

ΑΓΙΑΞ: Τσαιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πέττας, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Κωτσιόπουλος (90′ Γιάκαλος), Κατίδης, Ρούσσης (87′ Μαντούκας), Τζανέτος, Χαλίλι (74′ Φύτρος)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλικής, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος Π. (58′ Ντελμεκούρας), Καραγιάννης, Σιδέρης (72′ Βασιλάρης), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Δουκάκης (46′ Κωνσταντόπουλος Κ.)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply