Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Αιγάλεω και Αγίους Αναργύρους

Published

on

Στο γήπεδο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ διασταύρωσαν τα ξίφη τους Αιγάλεω και Άγιοι Ανάργυροι τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ. Το τελικό 2-2 άφησε ικανοποιημένες τις δύο ομάδες, αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε έναν συναρπαστικό αγώνα. Στην βαθμολογία, οι πρωταθλητές έφτασαν τους 72 βαθμούς, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ αριθμούν 41 και θέλουν έναν πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Στην ροή της αναμέτρησης, ο Αραμπατζής άνοιξε το σκορ στο 11′ ύστερα από ασίστ του Φουκαρά στο σημείο του πέναλτι. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα σε ένα πρώτο ημίχρονο μέτριο σε σχέση με το δεύτερο που έσπασε καρδιές. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 47′ ο Μπούμπας με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Τσιάνου για την ισοφάριση. Στο 84′ ο Ρούσσος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο ‘City’, επίσης, με κεφαλιά σε σέντρα του Πασά από τα δεξιά. Παρά το γκολ, ο Δημήτρης Καλύκας παρότρυνε τους παίκτες του να πιέσουν και στο 89′ δικαιώθηκαν σε μια φάση διαρκείας. Ο Μπόσιος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κοκότης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιάνος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Σταυρόγλου Δ., Νικολάου Χ.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Θεμελίδης (58′ Κοντιζάς), Παπαθανασίου, Αραμπατζής (52′ Μεχμέτογλου), Σταύρου, Ρούσσος, Φουκαράς (62′ Πασάς), Κοκκιναράς.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Κουρουπάκης, Γεωργίου (72′ Τούρλας), Κοκότης, Μυστρίδης, Χρόνης, Μπούμπας, Τσιάνος, Σερδενές (90′ Λώλο), Τσίμος, Πλεξίδας, Δημαράς (46′ Μπόσιος).