Connect with us

Uncategorized

Χρυσό 2-2 η Νέα Ιωνία στη Ρόδο

Απο 2-0, 2-2

Published

on

Προηγήθηκε με 2-0 η Ρόδος αλλά στο τέλος τα χαμόγελα άλλαξαν στρατόπεδο και η Νέα Ιωνία ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία αποσπώντας τελικά ισοπαλία 2-2.

Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11′, όταν ο Φράγκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πετούση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καντιμοίρης, ο οποίος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα η νησιώτικη ομάδα ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Φράγκος. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, μειώνοντας αρχικά στο 35′ με το Νταιφώτη. Δέκα λεπτά αργότερα η Αθηναϊκή ομάδα έφτασε στην ισοφάριση, χάρις σε τέρμα που σημείωσε στο 45′ ο Βάσος. Στο β΄ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα το 2-2 να μένει μέχρι τέλους. Από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 61′ ο Κιλασίν, ενώ για τους φιλοξενούμενους τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε στο 81′ ο Καραβίδας. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δραγάτης (ΣΔ Αν. Αττικής)

ΡΟΔΟΣ: Αρχοντάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Καρπαθάκης (67′ Γκινής), Δανάς, Σότας (67′ Ορφανίδης), Σκαρλάτος, Φράγκος, Καταπόδης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσσος, Χρόνης, Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Βλασερός (60′ Τζουτζουδάκης), Μπαλάσκας (84′ Αχμέτ), Βάσος, Ογκμπόε (60′ Σκουλάς.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply