Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θα λάβει μέρος στην σημερινή αιμοδοσία που γίνεται στα γραφεία της ΕΠΣΠ και καλεί όλα τα μέλη – ομάδες της  να συμμετάσχουν .

*Οι Νίκος Μάλλιαρης, πρώην Γ.Γ του Π.Σ.Α.Π και ο Ανδρέας Μαλάτος πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ (Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) παρέστησαν στη τελευταία συνεδρίαση της Ένωσης Συνδέσμων, Παλαιμάχων .Ποδοσφαιριστών Πειραιά και μίλησαν για τις πρωτοβουλίες συσπείρωσης όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου και την διαμόρφωση ενός νέου οράματος ,για το άθλημα έχοντας στο επίκεντρο του τον Ποδοσφαιριστή, το φίλαθλο πνεύμα και την Δημοκρατική συμμετοχή των φιλάθλων. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κανέλλος Τσίρμπας ,αναφέρθηκε στο έργο ,τις πρωτοβουλίες των παλαιμάχων του Πειραιά και ότι θα υπάρξει  συνεργασία για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Την προσεχή Δευτέρα 20/4 οι Παλαίμαχοι του Πειραιά σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά θα μετάσχουν σε αγώνα απέναντι  στους βετεράνους  του Αιγάλεω που θα γίνει στο ΕΑΚ Αιγάλεω  για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέξη Κωνσταντάρα ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ..