Connect with us

stoplekto

Η Ζωφριά ευχαριστεί

Published

on

Από τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΔΑΟ Ζωφριάς Αθανάσιο Μιχαλόπουλο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Μετά από ένα χρόνο με πολύ δουλειά άφθονο κόπο , μεράκι, τύχη και όρεξη για την συνέχεια των επιτυχιών ο ΔΑΟ Ζωφριάς εστέφθη πρωταθλητής . Ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και αντιπρόεδρος του ΔΣ θα ήθελα να συγχαρώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής ( ΕΠΣΔΑ) και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Τζανόπουλο για την ομαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή του πρωταθλήματος . Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στον αρχιδιαιτητή κ. Σταμάτη για την αναβαθμισμένη διαιτησία , όπως και στην αμερόληπτη συμπεριφορά όλων των διαιτητών των αγώνων μας.

Η συνδρομή όλου του ΔΣ του συλλόγου , των χορηγών μας , των φιλάθλων μας που αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια με αγάπη και θέρμη καθώς και του Δήμου μας για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση  στον αγώνα μας και ειδικά του Δημάρχου κ. Παππού, του αντιδημάρχου κ. Καμπόλη του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μαυροειδή και του κ. Καμαρινόπουλου ήταν η αρχή γι’ αυτό το μικρό θαύμα που πέτυχε ο ΔΑΟ Ζωφριάς .

Ο κύριος λόγος της μεγάλης μας αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα που είναι μέσω των μπαράζ η άνοδος στη Γ’ Εθνική , είναι η παρουσία του ιδιοκτήτη μας και τεχνικού συμβούλου Σάκη Βερούτη. Ενός ανθρώπου που από την αρχή του χρόνου σχεδίασε και υλοποίησε όλους τους στόχους του καλύτερου υλικού για την ομάδα . Την καθημερινή επαγγελματική  και επιστημονική προπόνηση όλων των τμημάτων του συλλόγου και τα επιτυχή αποτελέσματα των αγώνων . Αμέριστη δε είναι η συμπαράσταση σε όλο το εγχείρημα του  προπονητή μας  Γιώργου Αδάκτυλου . Συγχαρητήρια σε όλους.