Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση  της ΕΠΣΠ για τα play off/out  

Published

on

Η Επιτροπή Διαιτησίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι κλήρωση  των διαιτητών για τους αγώνες (play off – play-out)  μπαράζ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Τα διαγωνιζόμενα σωματεία μπορούν να  παραβρεθούν και να εκπροσωπηθούν με έναν αντιπρόσωπο τους.

*Για την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των σωματείων, παρακαλούνται τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα (play off – play-out)   ανόδου ή υποβιβασμού που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, να προσέλθουν στο λογιστήριο της Ένωσης  προκειμένου να ρυθμίσουν τυχόν οφειλές  τους και να μην  έχουν θέμα με την διεξαγωγή των αγώνων που θα συμμετάσχουν.

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  23-24 Απριλίου  στους αγώνες μπαράζ όλων των κατηγοριών (play off – play-out)  δεν θα ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των  σωματείων (εξαιρούνται  οι δημοσιογραφικές κάρτες & και οι πιστοποιήσεις της Ε.Π.Σ.Π.).

Κανονικά  θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των  σωματείων, για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου.