Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα των βετεράνων του Πειραιά

Published

on

Η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ευχαριστεί τα μέλη της που μετείχαν στην αιμοδοσία που  έγινε την περασμένη Τετάρτη σε συνεργασία με την ΕΠΣΠ . Έτσι δημιουργήθηκε Τράπεζα αίματος στο Αττικό Νοσοκομείο για κάθε ενδιαφερόμενο.

  • Σήμερα στις 17.30 στο γήπεδο « Σταύρος Μαυροθαλασσίτης του Αιγάλεω οι Παλαίμαχοι του Πειραιά σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά θα μετάσχουν σε αγώνα απέναντι στους βετεράνους  του Αιγάλεω για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέξη Κωνσταντάρα ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας .
  • Την Μεγάλη Δευτέρα στις 19.00 στο γήπεδο της Νεάπολης θα γίνει ο καθιερωμένος αγώνας παλαιμάχων Ιωνικού – ΑΕΚ για τις αλησμόνητες  πατρίδες
  • Την Μεγάλη Τρίτη στο γήπεδο Περάματος θα παίξουν οι βετεράνοι της πόλης με τους αντίστοιχους του Πανιωνίου
  • Το ίδρυμα « Καλός Ποιμήν » επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά αποτελούμενη από τους Κανέλλο Τσίρμπα , Σταύρο  Μπάκα,  Άγγελο Κοτζαπαναγιώτη ,Ευρυπίδη  Καλαμάρα , Στάθη Γιάππαπα   και Βίκυ  Νικολάκου και μοίρασε αθλητικό υλικό στα παιδιά . Παράλληλα έγινε αγώνας των μικρών της Αμφιάλης και των παιδιών του ιδρύματος που προπονεί αφιλοκερδώς ο προπονητής Χάρης Γαλούνης.