Connect with us

Uncategorized

Άλωσε τα Καμίνια ο Ολυμπιακός Λαυρίου

0-1 το αποτέλεσμα

Published

on

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ελλιπής  Ολυμπιακός Λαυρίου, που νίκησε με 0-1 μέσα στην έδρατου Ατρόμητου Πειραιά. Στο α’ μέρος ο Ατρόμητος Πειραία παρουσιάστηκε πιο δυνατός έχοντας τη κατοχή της μπάλας με το μέρος του, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Λυμπέρη. Στο β’ ημίχρονο το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δελής. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως αυτό να καταστεί δυνατό, καθώς ο σύλλογος από το Λαύριο με σωστή αμυντική τακτική τους κράτησε μακριά από την εστία του. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μετρούσε οκτώ απουσίες

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωσηφίδης (ΣΔ Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Λυμπέρης, Λοϊζίδης, Καλικατζής, Καπίνο, Μαζαράκης, Νταλάκος, Κολοφώτης, Σταφυλόπουλος (53′ Καγιώργης), Δανασής, Ουσταπασίδης (67′ Αθανασόπουλος), Μυλωνάς (65′ Μανουλίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Δημητρόπουλος, Καυκιάς, Τζομπανάκης, Πωχός, Καραπιπέρης, Μούργος, Αρζουμανίδης (67′ Ηλίας), Γιαχάεβ Α., Δελής (85′ Ζουμάς), Βελετάκος (83′ Τζιτζισάτος), Γιαχάεβ Β.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply