Connect with us

stoplekto

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ ενημερώνει

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή ενημερώνει:

Με το υπ’ αριθμ. 14609/2016 έγγραφο της , η Επιτροπή Ιδιότητας- Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο κατά την συνεδρίαση της 10.05.2016 , αναφορικά με την υπόθεση που διαβίβασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά (με το υπ΄ αριθμ. έγγραφο της 1176/5/5/2016) αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

«Ανακαλεί από σήμερα τα υπ΄ αριθμ. 1197453 και 1260637 δελτία αθλητικής ιδιότητας του ποδοσφαιριστή Κατσακούλα Χαράλαμπου , καθότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Δεν εκδικάζει περαιτέρω την υπόθεση λόγω παραγραφής καθώς έχουν παρέλθει δύο ( 2) έτη από την βάση διαφοράς (Άρθρο 23 παρ. 4 του Κανονισμού Ιδιότητας- Μετεγγραφών.»

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα γνωστοποιήσει την ημερομηνία έκδοσης απόφασης αναφορικά με την ένσταση του Α.Ο.ΖΕΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 24/04/2016 «Α.Ο. Ζέας – Φίλαθλοι ».

Σε απολογία ο Λιανός

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλείται σε γραπτή απολογία ο Γ. Λιανός προπονητής του σωματείου ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ( για τον αγώνας play-out με Σπίθα

*Το σχετικό υπόμνημα θα πρέπει να υποβληθεί στην γραμματεία της Ένωσης έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση του σωματείου και των εκπροσώπων του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply