Connect with us

stoplekto

Η εικόνα της Διαιτησίας στη Δυτική Αττική

Published

on

Σε πολύ επίπεδο βρίσκεται η διαιτησία στη Δυτική Αττική. Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ  πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ αξιόλογη ήταν και η εκπροσώπηση στα Εθνικά πρωταθλήματα . Διαιτητές της Ένωσης σφύριζαν με επιτυχία σε ντέρμπι άλλων περιοχών όπως στην ΕΠΣ Αργολίδας η οποία έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά από τη Δυτική Αττική .

Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας είναι ο Κώστας Διολέτης ένας σωστός και ακέραιος παράγοντας . Αρχιδιαιτητής ο Τιμολέων Σταμάτης που εκτελεί άψογα τα καθήκοντα του και είναι στα αχνάρια της προκατόχου του Ιωάννας Κωνσταντινίδου.

Η ΕΠΣΔΑ είναι από τις λίγες Ενώσεις όπου κάθε Δευτέρα γίνονται επιμορφωτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών .όλη την ποδοσφαιρική περίοδο .

Συνολικά υπάρχουν 54 διαιτητές , από τους οποίους οι 47 είναι εν ενεργεία και οι 27 αξιολογημένοι.

Ο Αριστείδης Βάτσιος εκπροσωπεί σαν διαιτητής  την Ένωση στην Σούπερ Λιγκ και η Χρύσα Κουρομπίλια σαν βοηθός .

Στη Β’ Εθνική ( Φούτμπολ Λιγκ) διαιτητεύει ο Σπύρος Σταθόπουλος ενώ βοηθοί είναι οι Πρέντζας, Δημόπουλος, Σαββόγλου, Φαρμάκης .

Τέσσερεις διαιτητές είναι αξιολογημένοι στην Γ’ Εθνική ( Δημητρόπουλος, Κουντουριώτης, , Κορδολαίμης, Αλιάγας και επτά βοηθοί ( Οικονόμου, Κρέτσιμος Γ., Ντζουροπάνος, Καπρέτσος, Μουγιακάκος, Πλάκας, Νάκος )

Διαιτητές Δ’ Κατηγορίας( Κ20, Κ17) είναι οι Μεντής, Παπαχρήστος και βοηθοί οι Κορέστη, Πατέστη, Φούρκας, Βαλκάνος, Μηλιώνης, Πανουτσάκος, Κρέτσιμος Χ..

Τρεις ακόμα διαιτητές θα αξιολογηθούν το καλοκαίρι . Είναι οι 22χρονοι Χρόνης , Χαμπιλάι, Χρέλιας .

Στην ΕΠΣΔΑ υπάρχουν και τρεις παρατηρητές  εκπαιδευτές διαιτησίας οι  Θόδωρος  Τριανταφυλλίδης , Ευγενία  Κασκαντίρη, Γιώργος  Χατζής και ένας παρατηρητής διαιτησίας ο Θανάσης Τζωρτζάκος .