Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την κατάργηση των μπαράζ ζήτησε ο ηγέτης των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής και να βγαίνουν οι ομάδες με την κατάταξη στην βαθμολογία, όπως ακριβώς ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα .Κι αυτό για να μην υπάρχουν  τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν στα φετινά πλέι όφ  και πλέι άουτ.  Είναι μια άποψη  που όμως δεν έχει και πολλούς υποστηριχτές . Οι αγώνες κατάταξης έδωσαν ένα άλλο τόνο στο πρωτάθλημα και υπάρχει ενδιαφέρον από όλους μέχρι το τέλος. Αν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες από τα μέσα του πρωταθλήματος, που δεν ενδιαφέρονται ούτε για άνοδο αλλά ούτε και για υποβιβασμό , καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Εμείς οι παλαιότεροι ξέρουμε . Όπως ξέρει κι ο ίδιος ο κ. Ταουξής . Η ομάδα του οι Νέοι Δραπετσώνας , μπήκαν την τελευταία στιγμή στα πλέι οφ  όπου είχαν δυο νίκες  και αν επικρατούσαν την τελευταία στιγμή του ΑΟΑΔ , θα ανέβαιναν αυτοί στην Α’ Κατηγορία. Προφανώς θα ήθελε να πει ο αγαπητός μας φίλος ότι οι αγώνες κατάταξης θα πρέπει να γίνονται με ποιο σωστό τρόπο για να αποφευχθούν κάποια  λάθη . Πιστεύω όμως ότι όλοι διδασκόμαστε από τα λάθη μας  και την επόμενη χρονιά , όλα θα πάνε καλύτερα….

Κάτι πολύ  καλό πάει να γίνει φέτος στον Αργοναύτη . Στον ιστορικό σύλλογο πνέει νέος άνεμος αισιοδοξίας . Μακάρι αυτό να ισχύσει και η ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της . Πολλές φορές στη ζωή διδασκόμαστε από τα λάθη που κάνουμε . Τώρα οι υπεύθυνοι ξέρουν τι πραγματικά χρειάζεται η ομάδα . Και κάτι ακόμα .Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι παραμένει στο σύλλογο και θα βοηθήσει ο Ηλίας ο Παπαδόπουλος . Ένας από τους πιο σημαντικοτέρους παράγοντες στον Αργοναύτη , εδώ και χρόνια ….

Σήμερα στις 15.30 στον ναό της Αγίας Τριάδας Νίκαιας ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός « αποχαιρετά » τον αγαπημένο του πατέρα Ανδρέα . Ο πόνος είναι αβάστακτος για τον φίλο Βασίλη γιατί 15 χρόνια μετά την μητέρα του χάνει τώρα και τον πατέρα του. Δεν έχει σημασία αν ο « κυρ- Ανδρέας έφυγε « πλήρης ημερών » . Οι γονείς δεν έχουν ηλικία….

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο βετεράνος δημοσιογράφος Νίκος Τσαπίδης λάτρης  του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και της Προοδευτικής. Ήταν από τους εμπνευστές του αγώνα Βραδυποριακού- Ταλαιπωριακού μαζί με τον σπουδαίο παράγοντα της ΕΠΟ και της ΕΠΣΠ Λάμπρο Τσεμπεράκη του οποίου είχε παντρευτεί την αδελφή . Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αθλητική Ηχώ και στη συνέχεια στο ΦΩΣ .Είχαμε την τύχη να μάθουμε πολλά δίπλα του .Πραγματικός δάσκαλος και ένας ευπρεπέστατος Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης .  Η κηδεία του θα γίνει αύριο  Τετάρτη στις 16.30 στο Γ’ Νεκροταφείο . Καλό σου ταξίδι κύριε Νίκο….