Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαβαλιάς: Θα βοηθήσουν οι προσθήκες

Published

on

Η ΔΙΑΝΑ προχωρά το σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης χρονιάς χωρίς σταματημό και ήδη έχει αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν την νέα αυτή προσπάθεια. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Μπάλλα, που ανακοινώθηκε χθες, αλλά και για τον Σωκράτη Ντούβλη, που την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Αργυρούπολης. Ο 25χρονος Ντούβλης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Τσαβαλιάς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΔΙΑΝΑ.

-Πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχω και εγώ ο ίδιος προσωπική άποψη. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους συνεισφορά που θα μας χρησιμεύσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και ο χαρακτήρας τους που επιτρέπει να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι καλά παιδιά και θα μας βοηθήσουν πολύ τη φετινή περίοδο.

Ο κ. Τσαβαλιάς τόνισε επίσης πως θα γίνουν και άλλες προσθήκες τις επόμενες ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της στελέχωσης του ρόστερ. Σημείωσε επίσης πως για το υπάρχον υλικό όλα βρίσκονται σε στάδιο συζήτησης για να αποφασιστεί το ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν και τη νέα χρονιά το αντρικό τμήμα της ΔΙΑΝΑ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις… συμβουλές του στους ποδοσφαιριστές ενόψει καλοκαιριού, λίγο πριν την προετοιμασία:

-Χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση και αποφόρτιση αυτές τις μέρες, να ασχοληθούν οι παίκτες και με κάτι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να χάσουν εντελώς την επαφή μαζί του πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Η δουλειά θα είναι σκληρή και επίπονη για αυτό θα πρέπει να προνοήσουν και να βρίσκονται στην κατάλληλη ετοιμότητα.

Ο προπονητής μας αναφέρθηκε ακόμη, στην εκδήλωση της Ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ για την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Β’ δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης με μεγάλη επιτυχία!

-Είναι μια εκδήλωση άρτια οργανωμένη, που φανερώνει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν στέκονται μόνο στο αγωνιστικό σκέλος αλλά και σε ό,τι αφορά γενικότερα την ψυχολογία των παιδιών. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και την Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ.

.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply