Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έχουν αρχίσει πλέον στο Πέραμα να ευαισθητοποιούνται για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην πόλη , μετά και την αδυναμία των δυο μεγαλύτερων ομάδων της περιοχής , να σχηματίσουν διοίκηση. Οι βετεράνοι του Περάματος  ξεκινούν μια προσπάθεια ώστε να μπορέσει να γίνει συγχώνευση . Πριν από τον αγώνα των παλαιμάχων με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Αγίου Δημητρίου την περασμένη Κυριακή, ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, τόνισε ότι οι παλαίμαχοι του Περάματος αποφάσισαν ομόφωνα να βοηθήσουν  με την προϋπόθεση να υπάρξει μια ενιαία ομάδα που να προέρχεται από την συγχώνευση των δυο μεγάλων συλλόγων της πόλης. Και πρόσθεσε ότι παρά τα σοβαρά οικονομικά  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη , θα πρέπει  να κινητοποιηθούν όλοι μαζί  για να βρεθεί μια λύση ….

Άκαρπη απέβη – κι αυτή η συγκέντρωση στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Παρόλα αυτά μας είπαν ότι υπάρχει « φως στο τούνελ» . Για να δούμε ….

Το θέατρο του παραλόγου  παίζεται με κάποια γήπεδα . Μαθαίνουμε ότι οι εργασίες στο γήπεδο Περάματος για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου , αλλά και στο γήπεδο του ΣΕΦ θα ξεκινήσουν κάπου τον  Σεπτέμβριο. Κάτι που σημαίνει ότι αρκετές ομάδες θα «ξεσπιτωθούν » αρχές περιόδου και θα «ψάχνουν» γήπεδο για να προπονηθούν , ενώ αυτόματα θα δημιουργηθεί τεράστιος «πονοκέφαλος»  και στην ΕΠΣΠ με τον ορισμό των αγώνων. Κι όμως τα έργα αυτά ( καλά και ωραία)  θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος των πρωταθλημάτων . Τόσο απλά….

Φθηνότερα κατά πολύ , θα είναι τα παράβολα για την έκδοση των δελτίων ορισμένου χρόνου . Μας εξέπληξε ευχάριστα η ΕΠΟ με την απόφαση της αυτή . Εκτός αν αυτό σημαίνει κάτι . Ότι οδηγούμαστε στη νέα εποχή με τα δελτία. Λέτε;…

Μου είπαν ότι κάποιο σημαντικό στέλεχος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου το έπαιζε καπετάνιος πριν από λίγες μέρες . Και στην φωτογραφία που έβγαλε έδειχνε να οδηγεί ένα ταχύπλοο . Με μια …λεπτομέρεια  όμως. Κατόπιν ερευνών ύστερα από σχετικό …κάρφωμα , το σκάφος ήταν ….δεμένο στον μώλο και δεν βγήκε ποτέ από το λιμάνι. Μιλάμε δηλαδή,  για καπετάνιο του …γλυκού νερού….

« Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κυριάκος Μαχαιρόπουλος . Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟ Κερατσινίου που άφησε εποχή διαπρέποντας με την ομάδα πριν από 40 περίπου χρόνια . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Σχιστού. Η διοίκηση των βετεράνων του Κερατσινίου συλλυπούνται την οικογένεια του και μετέχουν στο πένθος της…..