Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές οι μεταγραφές φέτος , κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα. Ίσως να φορτσάρουν οι ομάδες αργότερα. Θεωρώ όμως ότι οι περισσότερες έχουν πιάσει το νόημα .Να προωθούν παιδιά από τα τμήματα υποδομής . Είναι η καλύτερη λύση . Εκεί λοιπόν θα πρέπει να δώσουν το βάρος τα σωματεία. Χωρίς να χρειαστεί να σπαταλούν χρήματα. Γι’ αυτό πλέον και η δημιουργία τμημάτων υποδομής θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική για όλους. Και είναι πολύ σωστή η απόφαση της ΕΠΣΠ για υποχρεωτική δημιουργία ενός τουλάχιστον τμήματος υποδομής στην Α’ Κατηγορία….

Ο Στάθης Φουρίκης είναι ο νέος προπονητής στον Αία Σαλαμίνας . Από την αρχή που ξεκίνησαν οι ενέργειες ήταν κοντά στους ανθρώπους που ανέλαβαν τη διοίκηση. Είναι Κουλουριώτης και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο  όσο λίγοι. Στο μεταξύ και νέοι παράγοντες θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Αίας , το έχουμε πει από την αρχή , πως αξίζει την αγάπη και τον σεβασμό όλων στο νησί . Εμείς δεν στεκόμαστε σε άτομα , αλλά στην ομάδα . Και αυτήν πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι. Για να την φτάσουν και πάλι εκεί που αξίζει να βρίσκεται….

Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι την σχολή προπονητών ΟΥΕΦΑ Α προχθές στο ΣΕΦ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνδέσμων προπονητών Πειραιά . Το σωστό είναι ότι ήταν η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά. Εξάλλου  από τα ονόματα των Κανέλλου Τσίρμπα, Αντώνη Κανέρη και Άγγελου Κοτζαπαναγιώτη καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές  και όχι για προπονητές η διοίκηση των οποίων είναι επίσης πολύ γνωστή στον χώρο. Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών παρόλο ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν σταματά τις δραστηριότητες της…

Όσον αφορά τον Κανέλλο Τσίρμπα  έχει αυξημένες αρμοδιότητες φέτος , αφού ασχολείται με τον Ηρακλή Νίκαιας που επανιδρύθηκε. Άλλωστε  είναι από τους  πρωτεργάτες αυτής της ανασύνταξης , ως παλαιός παίκτης της ιστορικής αυτής ομάδας…

Για τον ΑΟ Καραβά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια . Ο τρόπος που λειτουργεί φέτος η ομάδα είναι επαγγελματικός και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε….

Στον ΑΟΑΔ γίνεται πολύ καλή δουλειά φέτος. Σε όλους τους τομείς . Η ομάδα ενισχύεται σημαντικά με πολύ καλές μεταγραφές. Παράλληλα άρχισε να λειτουργεί πολύ καλά και στον τομέα της επικοινωνίας , όπου έχει αναλάβει ο Νίκος Κόης παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας , με διάθεση  και μεράκι για την σωστή προβολή της ομάδας….

Με την ευκαιρία να επαναλάβουμε  ότι ο Ηρακλής Νίκαιας θα παίξει φέτος με το όνομα της ΑΕ Νέου Φαλήρου . Της ομάδας που διαλύθηκε πριν από δυο χρόνια . Όσοι ποδοσφαιριστές ανήκαν σε αυτή την ομάδα και δεν έχουν παίξει κάπου , από τότε , μπορούν να παίξουν τώρα  στον Ηρακλή….

Λοξοδρόμησαν κάποια παιδιά από τον Πειραιά . Και από κει που ήταν να πάνε για Τζιτζιφιές αναμένεται να ….σαλπάρουν για Αίγινα…..