Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο θέλει «νέο αίμα » . Το έχουμε γράψει επανειλημμένα από αυτή εδώ τη στήλη . Οι υποδομές είναι  το μέλλον  και όσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια με τις Ακαδημίες έχουν αρχίσει να « γεύονται  τους καρπούς».

Η Χαραυγή που έχει αναδείξει πάρα πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και  έχει παράδοση σε αυτό , κάνει φέτος ένα νέο  τόλμημα . Θα έχει μόνο μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Για το θέμα αυτό ο Σωκράτης Πτερνέας έγραψε στο Facebook:

«Πιστεύω ότι το πείραμα της ΑΕ Χαραυγής φέτος, ή θα αλλάξει την πορεία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και θα το ανανεώσει διώχνοντας παλιές νοοτροπίες  ή στην αντίθετη άποψη θα πιστοποιήσει ότι η νεολαίας μας δεν είναι ακόμα ώριμη. Πιστεύω φανατικά το πρώτο.»……

Στον Αίαντα ξεκίνησαν πολύ ζεστά τη χρονιά . Οι δυο πρώτες μεταγραφές είναι δυο ικανότατοι ποδοσφαιριστές από την ΑΕ Νίκαια βασικότατα στελέχη της ομάδας την χρονιά που πέρασε. Γιώργος Τριανταφύλλου και Αποστόλης Καλογήρου . Και έπεται συνέχεια…..

Σε Θεολόγο Ρενιέρη και Βασίλη Σπέρτο είχαν κατασταλάξει για την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας Ποντίων , οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Χθες είχαν συνάντηση με τον δεύτερο , που θεωρείται και ο επικρατέστερος για να αναλάβει……

Επικοινώνησε μαζί μας από την Καράτουλα Ηλείας , έξω από τον Πύργο ο αγαπητός φίλος πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ και της Δραπετσώνας Στάθης Αμαραντίδης και μας είπε:

«Μεγάλη απώλεια που φεύγει από  τον Ατρόμητο Πειραιά ο Χρήστος Σδρένιας . Είναι πολύ κοντά  στην ομάδα από παιδί. Από την άλλη πλευρά χαίρομαι που αναλαμβάνει ο Κώστας ο Σαρρής. Ένα παλικάρι διαμάντι τον οποίο είχα από μικρό στη Δραπετσώνα. Είμαι σίγουρος  ότι μαζί του ο Ατρόμητος  θα πάει πολύ καλά.»…

Πολλά τηλεφωνήματα δεχτήκαμε χθες  , μετά από  την δημοσίευση για τον βετεράνο διαιτητή Μπάμπη Αμαραντίδη που υπέστη κάταγμα ισχίου και χειρουργήθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Όλοι ρωτούσαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του . Ο Μπάμπης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία κατ΄οίκον…..

Ο 16χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Χρήστος Γιαννούλης που από την Χαλκηδόνα πήρε μεταγραφή για τα Αστέρια Δραπετσώνας , είναι γιος του προπονητή της Δόξας Πειραιά Δημήτρη Γιαννούλη που στα νιάτα του αγωνιζόταν τερματοφύλακας κι αυτός. Το μήλο κάτω από την μηλιά….

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει για πρόεδρο ομάδα Α’ Κατηγορίας ότι θα φύγει και θα πάρει ….μεταγραφή για άλλο σύλλογο. Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαιωθεί για το  ένα μέρος . Έχει ουσιαστικά αποχωρήσει από την ομάδα, αν και από την διοίκηση δεν το ανακοινώνουν προς το παρόν τουλάχιστον. Απομένει το δεύτερο μέρος για να δούμε ο πρόεδρος που θα καταλήξει , κι αν θα καταλήξει τελικά…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply