Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξηντάρας: Γι’ αυτό επέλεξα στη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

“Ένας κορμός αποτελούμενος από ποιότητα και εμπειρία θα βοηθούσε ιδιαίτερα τη ΔΙΑΝΑ ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα”, τόνισε χαρακτηριστικά το νέο καλοκαιρινό απόκτημα της ΔΙΑΝΑ, Μίλτος Ξηντάρας. Ο γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου του 1987, Μίλτος, αστυνομικός στο επαγγελμα, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Σοφάδων στη Θεσσαλία ενώ βρέθηκε και στην Ακαδημία της Skoda Ξάνθης, δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για την πορεία της νέας του ομάδας.

Ποιες στιγμές από την καριέρα σου σου έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη;

Επιτυχίες που έχουν έρθει στη μέχρι τώρα πορεία μου είναι η συμμετοχή στη Δ’ Εθνική με τον Ηρακλή Σοφάδων, αλλά και η άνοδος στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Βαρης.

Έχεις αγωνιστεί στην Αττική σε Αστέρα Βάρης, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Μεταμόρφωση, Αστέρα Ζωγράφου. Πώς προέκυψε η συμφωνία με τη Διάνα;

Αυτό που πραγματικά μέτρησε ήταν ο διακριτικός, ειλικρινής και καθαρό τρόπο με τον οποίο το διοικητικό συμβούλιο της Διάνα με προσέγγισε και ουσιαστικά με “υποχρέωσε” ώστε να υπογράψω και να αποτελέσω μέρος της οικογένειας του συλλόγου. Τα κίνητρα που μου έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αυτά που με ώθησαν για να δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της Διάνα

Ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας ενόψει τη νέα σεζόν;

Θέλω να επιλέγω ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ κάπου όπου δεν θα υπήρχε ισχυρό κίνητρο. Πιστεύω ότι η Διάνα μπορεί να βρεθεί φέτος τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Ποια πιστεύεις θα είναι τα ατού της Διάνα ώστε να πρωταγωνιστήσει στη φετινή Α’ Αθηνών;

Το σημαντικότερο νομίζω πως είναι να δημιουργηθεί ένα κορμός αποτελούμενος από ποιότητα αλλά και εμπειρία. Εφόσον δε, το υλικό μας ενισχυθεί ενδεχομένως και με ακόμη 2-3 νεαρά παιδιά με προοπτική τότε θα πρέπει να μιλάμε για ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ποιο θα είναι κατά τη γνώμη σου το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος;

Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε το Αιγάλεω που ξεχωρίζει, οι υπόλοιποι όμως νομίζω πως βρισκόμαστε πάνω κάτω στην ίδια μοίρα. Η ομάδα εκείνη που θέλει να καταφέρει κάτι καλό πρέπει να διαθέτει νοοτροπία νικητή. Η Διάνα θεωρώ πως την έχει!

Υπάρχει κάποιος παίκτης που θαυμάζεις;

Ο ποδοσφαιριστής που συμπαθώ περισσότερο και που ξεχωρίζω για τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο είναι ο Ροναλντίνιο.

Με ποιο νούμερο θα σε δούμε να αγωνίζεσαι στη Διάνα;

Το νούμερο που ανέκαθεν προτιμούσα είναι το 7. Αυτό θα επιδιώξω να φορέσω στην πλάτη και με τη φανέλα της Διάνα.

Ποια η γνώμη σου για το ρόλο των υποδομών στο ποδόσφαιρο;

Σημαντικότατο μέρος του ποδοσφαίρου αποτελούν σίγουρα οι υποδομές. Επιτυχία μίας Ακαδημίας πιστεύω πως είναι κάθε χρόνο να προωθεί 2-3 ποδοσφαιριστές προς την αντρική ομάδα.
Η Διάνα έχει την κατάλληλη οργάνωση ώστε να προχωρήσει και σε αυτό το επίπεδο.