Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Πειραιά από τις αξιολογήσεις των διαιτητών σε Σούπερ Λίγκα και Φούτμπολ Λίγκ.

Στην πρώτη κατηγορία παραμένει ο κορυφαίος ρέφερι  Ηλίας Σπάθας μια σταθερή αξία της Πειραϊκής και της  Ελληνικής διαιτησίας γενικότερα , εδώ και πολλά χρόνια. Βοηθοί στην Σούπερ Λίγκα είναι τρεις. Παραμένει ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος, επανέρχεται ο Γιάννης Κοντιζάς ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος . Στην Φούτμπολ  Λίγκ ο Πειραιάς εκπροσωπείται από δυο αξιόλογους και ανερχόμενους διαιτητές . Τους Σπύρο Μιχελή και Αλέξανδρο Τσαμούρη.. Βοηθοί στην κατηγορία αυτή είναι οι Γιώργος Γιαννίκος, Παναγιώτης Κουτσουμπού Δημήτρης Τζιλίρης, Παναγιώτης Χαλβατζάκος….

Την χρονιά που πέρασε η ΕΠΣ Πειραιά έβγαλε σε λαχειοφόρο αγορά ένα αυτοκίνητο SMART αξίας 8000 ευρώ . Σκοπός της κλήρωσης αυτής ήταν η οικονομική ενίσχυση της Ένωσης , αλλά και των σωματείων ανάλογα βέβαια με την διάθεση των λαχνών. Η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική σε γενικές γραμμές. Ο αριθμός 15014 – βάση της  13ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 29ης Μαρτίου 2016 ήταν  ο τυχερός λαχνός  και νικητής ο πρόεδρος της Νίκης Ρέντη Κώστας Σισμανίδης που επέλεξε αντί για το αυτοκίνητο , τα μετρητά τα οποία θα διαθέσει , όπως είπε για τις ακαδημίες του συλλόγου του. Αυτά για την ιστορία. Πάμε τώρα στο θέμα . Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την κλήρωση . Κι όμως βρέθηκαν 2-3 ομάδες που δεν διέθεσαν τους λαχνούς τους και δεν τους επέστρεψαν. Και θέλουν να τους γυρίσουν τώρα πίσω , μετά από τόσο καιρό για να μην ….χρεωθούν !!!!Και η ερώτηση μας είναι πολύ απλή. Αν είχαν κερδίσει το αυτοκίνητο θα τους επέστρεφαν τώρα; ……

Τον 15χρονο Νίκο Μπακαλιάνο προωθεί η Χαραυγή στην ανδρική ομάδα , σαν ….απάντηση στην αποχώρηση του Στέφανου Κασιαβού που επέστρεψε στον ΑΣ Δραπετσώνας. Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή ο Σωκράτης Πτερνέας δήλωσε καυστικά : « Ο μικρός έπαιξε στα φιλικά και άφησε καλές εντυπώσεις στον προπονητή μας Αντώνη Καλαμάκη. Εξάλλου η …συγνώμη δεν παίζει ούτε δεξί μπακ, αλλά ούτε και στόπερ»….

Από τα πλέον αξιόλογα νέα σωματεία στον Πειραϊκό χώρο είναι οι Λέοντες Καμινίων .Σωματείο με μεγάλη δραστηριότητα. Εκτός από τις πολύ καλές ακαδημίες που έχουν , ετοιμάζουν και τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου και βόλεϊ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply