Connect with us

stoplekto

Το νέο ξεκίνημα του Ατρομήτου Πειραιά

Published

on

Ένα νέο ξεκίνημα λαμβάνει χώρα στον Ατρόμητο Πειραιά μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σδρένια από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Η ιστορική ομάδα των Καμινίων πέρασε στα χέρια νέων προσώπων και αφορά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Πειραιά.
Με μπροστά τον Κώστα Σαρρή, οι Καμινιώτες θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα νέο προφίλ, γεγονός που θα αποδείξει για ακόμη μια φορά, ότι ο Ατρόμητος έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα μετά την Σδρένια εποχή.
Οργάνωση, βάρος στις ακαδημίες και σύνολο που θα εκπέμπει υγεία και κύρος.
Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα όσα θα διαδραματιστούν τις επόμενες ημέρες στον Ατρόμητο αφού τα νέα πρόσωπα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα.

*Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος Πειραιά με τις οδηγίες του Λουκά Κάλλα .

« Ξεκινάμε ουσιαστικά από το μηδέν φτιάχνοντας την ομάδα από την αρχή » δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα δώσουμε το βάρος στα νέα παιδιά  και θα προωθήσουμε αθλητές από τις υποδομές αφού τους αξιολογήσουμε πρώτα .  Παράλληλα θα γίνουν και προσθήκες στις μεταγραφές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που αντιμετωπίζει πρόβλημα.»

Και ο Λουκάς Κάλλας  κατέληξε: « Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Σδρένια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθώς επίσης και τη νέα διοίκηση που με περιβάλει με τον ίδιο τρόπο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να ξαναφτιάξουμε μεγάλο τον Ατρόμητο με επιμονή και υπομονή.»