Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την  Τετάρτη ή Πέμπτη θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα  στο γήπεδο του Σχιστού . Η καθυστέρηση μιας εβδομάδας οφείλεται σε διαδικαστικούς λόγους και στο γεγονός ότι ο εργολάβος λόγω των διακοπών δεν έβρισκε την επιτροπή του Δήμου για να πέσουν οι υπογραφές. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Κερατσινίου θα χρησιμοποιεί το γήπεδο των Σιταποθηκών για το οποίο έχει παραχωρητήριο και θα χρησιμοποιεί σαν έδρα στους αγώνες πρωταθλήματος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο του Σχιστού

Και αφού βγήκε διοίκηση  στον Περαμαϊκό , κοιτάνε τώρα πώς να μαζέψουν ότι έχει απομείνει. Ήδη  έγιναν  συζητήσεις με τους 12 παίκτες της ομάδας που είχαν απομείνει  καθώς και με αυτούς του Ολυμπιακού Περάματος 6-7 από τους οποίους θα φορέσουν την πράσινη φανέλα . Από κει και πέρα γίνονται επαφές με άλλα σωματεία για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές . Και επειδή ακούστηκαν κάποια σχόλια, να πούμε ότι η διοίκηση είτε κανονική , είτε προσωρινή είναι νόμιμη και προέρχεται μετά από δυο αποτυχημένες Γενικές Συνελεύσεις . Όσο για την ομάδα δείχνει πως σιγά – σιγά θα βρει τον δρόμο της. Το νέο εγχείρημα υποστηρίζουν και παλαιοί παράγοντες του Περαμαϊκού…..

Τελευταία είδηση είναι ότι  ο Ολυμπιακός Περάματος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’  Πειραιά. Κάποιοι μόνο ποδοσφαιριστές θα προωθηθούν στον Περαμαϊκό , όπως προαναφέραμε. Αυτό ισχύει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή….

«Ο Νίκος ο Μαριόλης δόθηκε στην Αίγινα για ένα χρόνο και χωρίς χρήματα , επειδή πήγε εκεί ο αδελφός του. Του χρόνου επιστρέφει στην ομάδα μας » μας είπε ο Αντώνης Αραβαντινός…..

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που μπορεί και συνδυάζει τις σπουδές με τον αθλητισμό. Είναι ο Χρήστος Αρβανιτάκης του Φαληρικού που εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά .  Η διοίκηση του συλλόγου τον συγχαίρει και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στη ζωή του…..

Η οικογένεια του Αίαντα Σαλαμίνας συλλυπείται βαθύτατα τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργο Κρούπη για το θάνατο προσώπου του οικογενειακού του περιβάλλοντος……