Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εκεί στη Δυτική Αττική…

Published

on

Ήταν όλα άψογα στην προχθεσινή κλήρωση – γιορτή της ΕΠΣΔΑ . Ο Μιχάλης ο Τζανόπουλος και οι συνεργάτες του εκτός από την άψογη διαδικασία που διενήργησαν δεν άφησαν κανένα από τους εκπροσώπους των σωματείων να φύγει παραπονούμενος  αφού και το φαγοπότι που ακολούθησε κάλυψε όλα τα γούστα….

Κλειδάριθμους πήραν από την Α’ Κατηγορία για το γήπεδο Πανοράματος η ΑΕ Ζεφυρίου και ο Σκορπιός Φυλής  για το γήπεδο  Μάνδρας ο Μανδραϊκός και ο ΠΑΟΚ Μάνδρας και για το γήπεδο Νέας Περάμου ο Άτταλος και η Νέα Πέραμος.

Για την Β’  Κατηγορία δυο κλειδάριθμους για το γήπεδο Πανοράματος πήραν ο Εθνικός Πανοράματος και ο Αστέρας Άνω Λιοσίων και ο Λέων με τον Ερμή Άνω Λιοσίων ….

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Ντούρος εξήγησε τους κλειδάριθμους των γηπέδων. Λόγω έργων στα 2 γήπεδα του Ασπροπύργου , τα οποία σύμφωνα με τον δήμο θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος Οκτώβρη, αναγκαστικά για τη λειτουργικότητα του πρωταθλήματος 7 ομάδες θα αγωνίζονται στο Πανόραμα και 5 στη Νέα Πέραμο. Μάλιστα οποτεδήποτε υπάρχει κενή ώρα σε γήπεδα θα ορίζεται αγώνας, είτε είναι Σάββατο είτε Κυριακή, για να μπορέσουν να χωρέσουν όλοι οι αγώνες στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Επίσης, αναφέρθηκε στο γήπεδο της Μάνδρας, το οποίο θα είναι έτοιμο τέλη Σεπτέμρβη.

Ο κ. Τζανόπουλος καλωσόρισε τα νέα σωματεία ΑΟ Μίμας Μικρασιατική και Ερμή Άνω Λιοσίων που λαμβάνουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα…

Οριστικά παραιτήθηκε από  τον Μανδραϊκό ο Αλέκος Παθιάκης και όλοι  περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα…..

«Πάμε να αλλάξουμε την νοοτροπία στον Αστέρα Άνω Λιοσίων και να παρουσιάσουμε κάτι  το διαφορετικό » μας είπε οκ. Γιώργος Κρητικός στο περιθώριο της προχθεσινής κλήρωσης . Κα χθες λάβαμε ένα φαξ  από τον κ. Βαγγέλη Ρούσσινο που αναφέρει  ότι έχει προκηρύξει γενική Συνέλευση για την προσεχή Κυριακή με αρχαιρεσίες και διαγραφές μελών.  Ο κ. Ρούσσινος δεν παρέστη στην κλήρωση για λόγους υγείας όπως μας είπε….