Connect with us

Uncategorized

Κόλησαν στο Χ Μύκονος και Ρόδος

1-1 το αποτέλεσμα

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μύκονος και Ρόδος στο νησιώτικο ντέρμπι, καθώς έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 15, όταν ο Αργυρίου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αρχοντάκη.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 24, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Καταπόδης.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα βελτιωμένοι φτάνοντας στο γκολ στο 57′ με το Μπάλη, με το διαιτητή (ΣΔ Αθηνών) όμως να ακυρώνει το τέρμα ως οφασιτ. Στο 80′ η Μύκονος βρήκε ξανά δίχτυα με το Τουμάση, αλλά και πάλι ο Σχίζας ακύρωσε το τέρμα, αυτή τη φορά για επιθετικό φάουλ. Η τρίτη πάντως ήταν και η… φαρμακερή για τους Ροδίτες, καθώς στο 82′ ο Παπασταθόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Να σημειωθεί ότι στο 85′ ο Δανάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Γιώργος Αθανασιάδης): Μανταφούνης, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης, Καρατζάς, Κούκας (74′ Χίσα), Αργυρίου, Ξένος (70′ Θεοδώρου), Τσαλμάς (60′ Τουμάσης), Παπασταθόπουλος, Πανέτας

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Αρχοντάκης, Δανάς, Παπαδόπουλος (75′ Θαμνόπουλος), Καντιμοίρης, Πελέκης, Πατούχος, Γκινής (80′ Καρπαθάκης), Σκαρλάτος, Καταπόδης, Ορφανίδης, Φράγκος.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply