Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το σκορ της αγωνιστικής( 7-0) για δεύτερη φορά φέτος σημείωσε η Οδηγήτρια .Κι είμαστε ακόμα στην τρίτη αγωνιστική…..

Αναζητείται ισοπαλία στη Β’ Κατηγορία. Στις δυο πρώτες αγωνιστικές και στους δυο ομίλους δεν έχει σημειωθεί ακόμα ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε 26 συνολικά αγώνες. Δεν νομίζουμε να έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο…..

Τελικά δυο ακόμα προπονητές την « πλήρωσαν». Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου από την Ελλάδα Ποντίων και ο Φώτης Βολωνάκης από τον Ολυμπιακό Περάματος. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή….

Ερμής Κορυδαλλού, ΑΟ Καραβάς στον  1ο όμιλο, Αετός Κορυδαλλού, ΑΕ Αίγινας και Κερατσίνι στο 2ο έχουν μόνο νίκες μετά από τρεις αγώνες. Αντίθετα ΑΟ Κορυδαλλός, Πανιώνιος Κερατσινίου, Αρμενική, Ελλάς Ποντίων δε έχουν πάρει ακόμα βαθμό με τους δυο τελευταίους να μην έχουν ακόμα σκοράρει…..

Δυο νίκες σε τρεις αγώνες για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι παράγοντες της ομάδας…..

Ο Αίας Σαλαμίνας από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική με τις δυο νίκες του κατάφερε να «εξαφανίσει» την ποινή των – 6 βαθμών που του είχε επιβληθεί από πέρυσι. Αντίθετα ο Αστέρας Νίκαιας  με – 10 ξεκίνησε , και μετά από δυο αγωνιστικές δεν έχει αλλάξει τίποτα αφού έχει δυο ήττες…..

«Δυο στα δυο» νίκες για τον ΑΣ Κωφών. Είναι κάτι  που συμβαίνει για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται η ομάδα στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ….

Σημαντικότατη κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού Περάματος να βραβεύσει τον ΑΣ Κωφών για την προσφορά του συλλόγου στον αθλητισμό . Κάτι  που  δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από κανένα άλλο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια….

Τον αγώνα Θύελλας Μοσχάτου – Φιλάθλων παρακολούθησε το μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΠ Τάσος Κορφιάτης . Και εντυπωσιάστηκε από τον διαιτητή Ντινιωτάκη. « Μικρός σε ηλικία , αλλά μεγάλος διαιτητής » τόνισε….