Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η μεγάλη εκτός έδρας του Κερατσινίου επί της ΑΕ Μοσχάτου με 3-0  ξεχώρισε από τους χθεσινούς αγώνες Κυπέλλου Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης» , όμως τις εντυπώσεις κέρδισε η Χαλκηδόνα που μετά τον Αμπελακιακό , απέκλεισε και τον Ατρόμητο Πειραιά . Οι τέσσερις  ομάδες  του  Κορυδαλλού Αετός, Ερμής, Κύπρος , Αστυπάλαια προκρίθηκαν άνετα  στον τρίτο γύρο .   Η νεανική  Χαραυγή απέκλεισε την Αίγινα υποχρεώνοντας την στην πρώτη φετινή ήττα σε επίσημο αγώνα.

Ο Φαληρικός αν και έχανε από τη Δόξα μέχρι το 91’ πήρε τελικά την πρόκριση στα πέναλτι.

Ο Αίας Σαλαμίνας μετά το πρωτάθλημα νίκησε και στο Κύπελλο τον Αστέρα Κερατσινίου μέσα σε δέκα μέρες . Και τις δυο φορές δύσκολα . Στο πρωτάθλημα  στις καθυστερήσεις και στο Κύπελλο στην παράταση…..

Ένα ακόμα θύμα του γηπέδου  ΣΕΦ. Την Κυριακή στον αγώνα με τον Πειραϊκό ο ποδοσφαιριστής των Λεόντων Καμινίων τραυματίστηκε μόνος του όταν το πόδι του κόλλησε στον πλαστικό τάπητα . Αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο του  δεξιού  ποδιού  .Κατά τα άλλα αναμένουμε την ανακατασκευή του γηπέδου εδώ και χρόνια . Αυτή τη φορά όμως  πιστεύαμε και είχαμε τη διαβεβαίωση  ότι κάτι καλό θα γινόταν. Που είναι όμως  ;…..

Τόπο στα νιάτα λοιπόν για την Ελλάδα Ποντίων που εμπιστεύτηκε για την τεχνική ηγεσία της τον νεαρό προπονητή Σταμάτη Σταμούλη. Ο οποίος στα 30 του χρόνια φιλοδοξεί να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε σαν αθλητής . Ο Σταμάτης ήταν τερματοφύλακας , αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να παίξει ποδόσφαιρο …..