Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό και κορυφή για την Ηλιούπολη

Published

on

Το εκπληκτικό σερί που τρέχει η Ηλιούπολη από την αρχή της σεζόν συνεχίζεται με τον Ήλιο να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή με 13 βαθμούς μετά την επικράτηση του εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στο Χολαργό. Το τέρμα που σημείωσε ο Στέλιος Ανδριανόπουλος στο 25′ με φαουλ αρκούσε προκειμένου το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάννη να αποδράσει με το διπλό από την έδρα των ‘κυανόλευκων’ παίζοντας όσο χρειαζόταν. Ο Χολαργός, από την άλλη, παρέμεινε ουραγός με έναν βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές δείχνοντας ωστόσο αρκετά καλή εικόνα αφού στα τελευταία λεπτά πίεσε την Ηλιούπολη χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο 85′, με τον Αδάμη να αποκρούει εκπληκτικά την κεφαλιά του Σπυρόπουλου, ενώ στο 73′ ο Ντζαβίδας είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ. Από την άλλη, η Ηλιούπολη είχε ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 με τους Γεμιστό και Παπακωνσταντίνου με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζης): Σκαλέος, Ζώης (46′ Καζάκος), Κατσαρός Π., Ρίζος (72′ Κατσαρός Χ., Χρόνης, Λύρας, Καρράς (46′ Σπυρόπουλος), Τζέλη, Ρίζος Θ., Πλεμμένος, Ντζαβίδας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Αδάμης, Μπούρσαλης, Συμεωνίδης, Σκούρας, Ρωμανός, Παπακωνσταντίνου, Ζουμπουνέλης, Γάγγος (90′ Κυρίτσης), Γεμιστός (74′ Θάνος), Ανδριανόπουλος (87′ Ορφανός), Βαμβακερής.