Connect with us

Uncategorized

Μεγάλη νίκη του Πανναξιακού (0-2) μέσα στην Κω !

Published

on

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα μέσα στο στάδιο ”Ανταγόρας” στην Κω με 0-2. Οι Ναξιώτες πήγαν στα Δωδεκάνησα με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς τον Λ. Σουσούνη στην αποστολή, όμως με εξαιρετική εμφάνιση πήραν τους βαθμούς της νίκης σε μια έδρα που …δεν θα περάσουν πολλές ομάδες μέχρι το τέλος.

Δυνατά ξεκίνησε ο Πανναξιακός, ο οποίος ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο στο 1ο 20λεπτο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας τον έλεγχο στο ματς. Στο 18′, ο Καρούσης έκανε την υπέροχη προσπάθεια από αριστερά, γύρισε τη μπάλα προς την εστία και ο Παϊκόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει … έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 0-1. Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν χώρο στην ΑΕΚ, με σωστή πλέον αμυντική τακτική και χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με το υπέρ τους 0-1 σκορ.

Στην επανάληψη και πάλι ο Πανναξιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Στάμο, το σουτ του οποίου στο 64′ πέρασε μόλις άουτ. Η πρώτη ουσιαστικά στιγμή που οι επιθετικοί της ΑΕΚ ανησύχησαν τον Θέμελη ήταν στο 68′ όταν το σουτ του Τσάτα ο πορτιέρο του Πανναξιακού έδιωξε σε κόρνερ. Με τον Κατσάνη πλέον σε ρόλο αριστερού μπακ και με 3 αμυντικά χαφ στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν πλήρως το παιχνίδι, ψάχνοντας την αντεπίθεση που θα τέλειωνε το ματς. Και αυτή ήρθε στο 83′ με τον Καρούση να βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 0-2. Τυπικά πλέον τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς άλλη σημαντική στιγμή με τους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού να πανηγυρίζουν το διπλό μέσα στην έδρα της ΑΕ Κω.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΣΚΟΥΝΑΣ) – Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (Πολυκρέτης), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης, Κουτελιέρης, Κατσάνης, Καρούσης, Στάμος (Κρητικός), Κοττάκης (Αγγελής)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply