Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α. Μπαλαφούτης:”Να ξέρει ο κόσμος πως δίνουμε το 100%!”

Published

on

Τις εντυπώσεις του για το εκτός έδρας ισόπαλο 0-0 της Διάνα με τον ΑΟ Περιστερίου για την 5η αγωνιστική της Α’ Αθηνών εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της Διάνας Ηλιούπολης, Αντώνης Μπαλαφούτης, ενώ παράλληλα παρέθεσε και τη δική του οπτική στη φετινή εικόνα που παρουσιάζει η Διάνα έως τώρα στη σεζόν. Θυμίζουμε πως την 6η αγωνιστική η Διάνα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Χολαργό.

Για το 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου:

-Θα το χαρακτήριζα ως ένα σφιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερώνονται. Προσπαθήσαμε κυρίως από στημένες φάσεις να πετύχουμε κάποιο τέρμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουμε.

Για το πού οφείλεται το γεγονός πως η ομάδα αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη:

-Είναι δεδομένο πως οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ μας έχουν επηρεάσει, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να δέσουμε όλοι μαζί σαν παίκτες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν έχουμε δώσει στο παραμικρό το καλύτερο της απόδοσής μας και δουλεύουμε ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το πραγματικό μας πρόσωπο.

Για τη δυναμικότητα των αντιπάλων στον δεύτερο όμιλο της Α’ Αθήνας, όπου συμμετέχει και η Διάνα:

-Όλες οι ομάδες βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, είναι δηλαδή σχεδόν ισοδύναμες και γίνονται δυνατά παιχνίδια. Εμείς πάντως κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς σαν Διάνα, διότι δεδομένα υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και θέλουμε να το δείξουμε και στην πράξη.

Για το πώς σκοπεύει συνολικά το αντρικό τμήμα να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση.

-Αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε είναι να διαγνώσουμε τα προβλήματά μας. Πέρα από τα λόγια που μπορεί να λέμε, το ζήτημα είναι η συνεχής δουλειά και το τι κάνουμε στην προπόνηση.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο της Διάνα ο Αντώνης Μπαλαφούτης:

-Οι φίλοι της Διάνα θέλουμε να γνωρίζουν πως δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας. Τους ζητάμε να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας, όπως κάνουν οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας, πόσο μάλλον στη δική μας περίπτωση που το “χτίσιμο” βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.