Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη για Χολαργο που… βούλιαξε τον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές προκειμένου ο Χολαργός να πανηγυρίσει νίκη στο 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, αφού πέρασε εμφατικά από την έδρα του Άγιαξ Τάυρου επικρατώντας με 3-0. Οι παίκτες του Γιάννη Τάμπραντζη από το πρώτο λεπτό έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειαζόταν ο αγώνας φτάνοντας στη νίκη, με τους ‘κυανόλευκους’ να βρίσκονται πλέον στην 13η θέση με 6 βαθμούς μαζί με τον Αθηναίκό έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους ‘λόρδους’.

Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι πλέον με την ήττα αυτή βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με την Διάνα Ηλιούπολης, και θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά την εικόνα τους στα επόμενα ματς. Στο 9′ ο Λύρας έκανε το 1-0, με το αυτογκολ του Καντέλι στο 18′ να δίνει σαφές προβάδισμα για τη νικη στο Χολαργό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87′ ο Πλεμμένος κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 74′ με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τζέλι με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσαν οι Τσαγκάρης, Δημητρακόπουλος, Κολλιάκος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής (56’ λ. τρ. Κορδάς), Στασινόπουλος, Καντέλι, Τζανετής, Μπίζι, Σιώζος, Ερμάλ, Σερδενές (46’ Κιάφα), Κούρτι (46’ Θεοφάνους), Βαζλαματζής, Λουσαράκης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλέος, Καζάκος, Κατσαρός, Καταϊβάτης, Χρόνης, Ζώης (65’ Ντζαβίδας), Καρράς (82’ Ρίζος), Τζέλι, Ξηντάρας (87’ Ψάλλας), Πλεμμένος, Λύρας.