Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά . Παραβρέθηκε το σύνολο των αξιολογημένων και μη Πειραιωτών προεξάρχοντος του Ηλία Σπάθα .

Υπήρχε πρόγραμμα βιντεοκουίζ από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με ερωτήσεις από το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΠ Χαράλαμπο Μοιραδωράκη προς τους διαιτητές ,μια σύγχρονη  μέθοδο εγκεκριμένη από τις Διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές με φάσεις που προέρχονται από τα ανώτατα πρωταθλήματα της Ευρώπης ( Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) . Και είναι άξια συγχαρητηρίων η ΕΠΣΠ που  ξόδεψε αρκετά χρήματα για αγορά οπτικοακουστικού υλικού που  βοηθά στην επιμόρφωση των Πειραιωτών διαιτητών….

Οι έξι από τους αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά διεξάγονται σήμερα στις 14.30 . Αύριο  θα γίνει το παιχνίδι Χαλκηδόνας- Ερμή και την επόμενη Τετάρτη το παιχνίδι Παννεαπολικού – ΑΟΑΔ.  Ο λόγος που οι δυο αναμετρήσεις διεξάγονται διαφορετική μέρα , είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν  την ίδια έδρα( Παντελής Νικολαΐδης) με τον Φαληρικό που παίζει   εκεί σήμερα…..

Στο σπίτι βρίσκεται πλέον και στο στάδιο της ανάρρωσης ο ποδοσφαιριστής της Οδηγήτριας Παναγιώτης Αυγέρης που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση πρόσθιου χιαστού.

Η οικογένεια του παίκτη και προσωπικά ο πατέρας του Γιάννης, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια το ΔΣ. της Οδηγήτριας, το τεχνικό  τιμ και τους ποδοσφαιριστές για το τεράστιο ενδιαφέρον καθώς και τη στήριξη τους με κάθε τρόπο στον άτυχο Παναγιώτη…

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..