Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την Δευτέρα στις 18.00 θα γίνει η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά « Μιλτιάδης Μαρινάκης» . Απομένει μόνο ο αγώνας Παννεαπολικού –ΑΟΑΔ που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 14.15 στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης». Ενδέχεται να γίνουν αγώνες  γύρω στα τέλη Νοεμβρίου αφού πιέζει ο χρόνος και υπάρχει και το θέμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων    των Μικτών ομάδων . Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες …..

Δεν ορίσθηκαν χθες διαιτητές στον αγώνα Αία Σαλαμίνας – Νέου Ικονίου.  Ο  λόγος είναι ότι  το Σαλαμινιώτικο σωματείο οφείλει χρήματα στην Ένωση . Εφόσον το θέμα λυθεί εντός της ημέρας , θα ορισθούν σήμερα ….

Μετά από επτά αγωνιστικές και έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη η πολύ καλή πορεία της Ένωσης Α.Α. Ρέντη . Η ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια  βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας φέτος έχει μια εκπληκτική πορεία έχοντας έξι νίκες και μόνο μια ήττα από τον πρωτοπόρο  Αετό Κορυδαλλού.. Στον σύλλογο γίνεται πολύ καλή δουλειά  από τον προπονητή Σπύρο Κουνέλη . Ο πρόεδρος Δημήτρης Βούτσελας είναι πάντα κοντά στην ομάδα  και βοηθά με τον καλύτερο τρόπο …..

Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Αμπελακιακό . Ο φυσιοθεραπευτής Αποστόλης Παπανδρέου που είναι παράλληλα και πρωταθλητής Ελλάδας στο κανόε- καγιάκ ενημέρωσε τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου και τους έδωσε συμβουλές για αποφυγή τραυματισμών, σωστή διατροφή των αθλητών κ.α.  Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και  στο τέλος όλοι έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι και εμπλουτισμένοι με περισσότερες γνώσεις….

Βρέθηκα πολύ κοντά  στα παιδιά που βγάζουν  την εκπομπή «Ερασιτέχνες στη σέντρα » και είδα πραγματικά τον τρόπο που λειτουργούν και βγάζουν στον αέρα μια πολύ καλή δουλειά με κέφι και μεράκι λόγω της   αγάπης τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο χρειάζεται  προβολή. Από εβδομάδα σε εβδομάδα η εκπομπή γίνεται καλύτερη και  κόσμος έχει αρχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια αυτή …
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ξεκίνημα της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά χαιρετίζει όλα τα μέλη και τους φίλους της και τούς καλεί σε μια συνάντηση γιορτή στο γνωστό στέκι της ,στη  ταβέρνα του Λευτέρη στην Αγία Βαρβάρα  απόψε και ώρα 20.30 .