Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Κατανοούμε απόλυτα το ρόλο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά που κάνει  και θα πρέπει να το ομολογήσουμε . Θα θέλαμε όμως να επισημάνουμε κάτι  και να το θέσουμε υπόψη του υπευθύνου των ορισμών . Διαπιστώνουμε τελευταία ότι πολλοί  ασχολούνται με την επιτροπή ,με αποτέλεσμα κάπου να χάνεται ο έλεγχος . Και δεν είναι σωστό αυτό. Θα πρέπει να προσέξουν ορισμένοι γιατί με αυτόν τον τρόπο αδικείται και η δουλειά που γίνεται εκεί στην Επιτροπή. Την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να βγούμε να μιλήσουμε ανοικτά . Και με ονόματα….

Κανονικά θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι του Αίαντα Σαλαμίνας με το Νέο Ικόνιο. Η οφειλή του Σαλαμινιώτικου σωματείου προς την ΕΠΣΠ διευθετήθηκε και η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε διαιτητικό τρίο για τον αγώνα αυτό τους Κωνσταντόπουλο , Αναστασίου και Λιακώνη…..

«Αγκαλίτσες και φιλάκια » ήταν στον μεταξύ τους αγώνα οι δυο πρόεδροι του Αμπελακιακού και των Σαλαμινομάχων Χρήστος Σπανόπουλος και Στέλιος Φασουλής . Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και το γεγονός αυτό συνετέλεσε έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και ήρεμα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Κάποιοι μάλιστα αυτή τη φιλική σχέση την προχωράνε ακόμα πιο πολύ  και μιλάνε για ενδεχόμενη συγχώνευση  το προσεχές καλοκαίρι. Λέτε;;…

Πάντως αν η παραπάνω περίπτωση είναι απλά μια ένδειξη, σε δυο Πειραϊκούς συλλόγους Α’ Κατηγορίας έχουν γίνει ήδη συζητήσεις .  Ο ένας καλοβλέπει τον άλλο για την οργάνωση του και ο δεύτερος  τον πρώτο για το γήπεδο. Σταματάω όμως εδώ….

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια αποχώρηση προπονητή .

Για να δούμε , θα συνεχιστεί η ….παράδοση και αυτό το Σαββατοκύριακο;