Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χάνει έδαφος το Αιγάλεω

Published

on

Σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς το Αιγάλεω δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας αυτή τη φορά στο 0-0 με τους Αγίους Αναργύρους. Για πέμπτη φορά μέσα στη σεζόν η ομάδα των δυτικών προαστίων έρχεται ισόπαλη με το ίδιο σκορ δείχνοντας ότι παρουσιάζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Η ήττα της Ηλιούπολης είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή στους εννέα βαθμούς για το Αιγάλεω το οποίο δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης.

Πάντως το ‘Σίτι’ μετά το ματς εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία του Κοσικίδη, κάνοντας λόγο για αλλοπρόσαλλες αποφάσεις.

Από την άλλη, οι Άγιοι Ανάργυροι ήταν επικίνδυνοι στη κόντρα με τους Πλεξίδα, Μπιζά, Παπανικολάου και Αθανασόπουλο, δείχνοντας να έχουν διαβάσει καλά το ματς φτάνοντας στους 11 βαθμούς και την 10η θέση.

Ισορροπημένο το α’ ημίχρονο

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με το Αιγάλεω να έχει κάποιες καλές στιγμές και τους Αγίους να προσπαθούν να… χτυπήσουν από τα άκρα. Στο 20′ ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα επικίνδυνα και ο Παπουτσής έδιωξε. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 14′ ο Κοκκιναράς έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Ρούσσο οποίος δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να ανοιξει το σκορ. Στο 38′ ο Κοκκιναράς σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άυτ, ενώ στο 40′ το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο Κώστας Αρζένης έριξε στο γήπεδο ένα από τα πιο δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα του ‘Σίτι’, τον Δημήτρη Βέρμπη, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μέτρα αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις.

Στο 59′ ο Κοκκιναράς γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα όμως δεν βρέθηκε παίκτης του Αιγάλεω να κάνει το 1-0. Στο 75′ ο Κοκκιναράς βρήκε τον Βέρμπη ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χατζάκη.

Στο 79′ το Αιγάλεω έχασε τρομερή ευκαιρία όταν ο Βέρμπης έστρωσε στον Κοκκιναρά με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στα πόδια του Νταϊφώτη και να φεύγει κόρνερ. Στη συνέχεια της φασης και μετά από κόρνερ του Σταύρου ο Κοκκιναράς έπιασε την κεφαλιά και οι αμυντικοί των Αγίων απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χατζάκης, Βυζανιάρης, Αρκούδας, Μηλιώνης (70′ λ.τρ. Μπιζάς), Νταϊφώτης, Αθανασοπουλος, Πλεξίδας, Οικονόμου, Λάλα (56′ Παπανικολάου), Πετούσης, Αντμιρ (58′ Κοκοτης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κώστας Αρζένης) Γιώρας, Ναυπλιώτης, Κολοβός (85′ Καλογερής), Αρβανίτης, Παπουτσής, Παπαθανασίου, Σταύρου, Βάσος (62′ Στάμος), Τουλουβασίλης (46′ Βέρμπης), Κοκκιναράς, Ρούσσος.